DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Spyker

Retro - Aki sikeresebb volt dj-ként, mint versenyzőként

Három F1-es csapatnál, három szakaszban is versenyzett, két éve pedig a Formula-E-ben is feltűnt - Sakon Yamamoto amilyen nagy visszatérő volt, olyannyira nem mutatott semmi pályafutása alatt.

részletek

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Méltán Elfeledve: Hogy is hívják most a Jordant?

Számos dologra figyelhettünk oda a 2006-os F1-es szezonban: Alonso és Schumacher összecsapott, nagyságok mentek és jöttek – ugyan, ki vette észre a mezőny végén izzadó orosz csapatot...?

részletek

Retro - Kígyóbűvölőből lett oroszlánszelídítő

Kevés olyan személy van az F1-ben, aki a versenyzés után a csapatvezetéssel is megpróbálkozik az autóversenyzés csúcsán, és még kevesebb az olyan, aki csak pár év alatt bejárja mindkét posztot. Christijan Albers az egyikük.

részletek

Spyker C8 Preliator – Hivatalos

Az előzetes információk alapján elektromos hajtáslánccal debütál az új Spyker.

részletek

A Spyker visszatér!

Úgy tűnik, hogy Victor Mullernek sikerült megmenteni a nagy múlttal rendelkező holland márkát!

részletek

Saabnak látszik, de mégsem az

Az egykoron sikeres svéd autómárka hatalmas zuhanást élt meg. A gyárat a kudarcos időszaka után megvásárolta a General Motors, de sajnos rövid időszak után megvált tőle, és a holland Spyker vette meg, ahol a rossz döntések egész sorát követően végül kínai tulajdonba került.

részletek

A haldokló F1-es csapatok megmentője

Klinikai halál állapota, halfogás dinamittal – így jellemezte ritka interjúi egyikében a Caterhamet a kiscsapatok megmentője, Colin Kolles, aki arról is beszélt, hogy hamarosan elhagyják az alkalmatlan leafieldi gyárat, s azt is megindokolta, miért tiltotta meg a nyilvános szereplést a tulajdonosoknak.

részletek