Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Sepang

Hivatalos versenyzők is részt vesznek a sepangi shakedown-teszten

Alapvetően a tesztmotorosok szokták bejáratni az új gépeket a hivatalos kollektív gyakorlás előtt, a KTM és az Aprilia azonban él a szabályok adta lehetőséggel.

részletek

Adja magát a lehetőség Hamilton MotoGP-tesztjéhez

Az új Yamaha-csapat lehet a kulcs a decemberben Superbike-ot kipróbáló világbajnok régóta vágyott MotoGP-s kiruccanásához: a főszponzor a Petronas, akárcsak a Mercedesnél.

részletek

Lorenzónak ki kell hagynia a sepangi tesztet

A spanyol versenyző egy olaszországi edzés közben törte el a bal kezének sajkacsontját, ennek következtében már meg is műtötték Veronában - mindez viszont befolyással lesz a szezonkezdetére.

részletek

Rossi az élről bukott, Marquez győzött Sepangban

Hiába vezetett a rajttól kezdve az olasz yamahás, négy körrel a vége előtt elcsúszott, így a mögötte hasonlóan remek tempót diktáló világbajnok örökölte meg az elsőséget. A dobogóra az utolsó körig csatázó Rins és Zarco állhatott még fel.

részletek

Marquez bukása ellenére is óriási fölénnyel húzta be 80. rajtelsőségét

Közel másfél órás csúszás után tudták megrendezni a sepangi időmérőt, amelynek végén a hétszeres világbajnok bő fél másodpercet osztott ki a mezőnynek – pedig még egy esést is begyűjtött. Zarco és Rossi még az első sorban.

részletek

Rinsé az első nap Sepangban, négy gyártó a tabella élén

A suzukis spanyol érte el a legjobb eredményt a Malajziai Nagydíj második szabadedzésén, megelőzve Marc Marquezt, Jack Millert és Maverick Vinalest, miközben Jorge Lorenzo fájdalmakkal küzdve továbbra is a mezőny végén.

részletek

Lorenzo elmagyarázta sepangi visszatérése okát

Bár elmondása szerint nem lesz tökéletes állapotban Sepangban, a spanyol versenyző szükségesnek érzi, hogy már most visszaüljön a Ducatira – és nem azért, hogy az első hondás tesztjére formába lendüljön.

részletek

Lorenzo nem hivatalos körrekorddal zárta az élen a tesztet

A rekkenő forróság ellenére is kiváló idők születtek a malajziai kollektív gyakorlás utolsó napján, amely során a Ducati spanyolja a valaha volt legjobb sepangi kört is megfutotta. A címvédő Marc Marquez ismét hetedik lett, míg a gyári yamahások közül csak Valentino Rossi fért be a top10-be.

részletek

Pedrosáé az első tesztnap a Ducatik előtt

A korábbi esőzések miatt kissé álmoskásan indult, de végül mozgalmas második félidőt hozott a sepangi gyakorlás első felvonása, amelynek végén a Repsol rutinos spanyolja érte el a legjobb kört Dovizioso és Lorenzo előtt. A sokáig vezető Rossi hatodik, a címvédő Marquez hetedik lett.

részletek

Pedrosa nyerte az elképesztően szoros időmérőt

Hihetetlen izgalmakat tartogatott a MotoGP sepangi kvalifikációja, amelynek végén Dani Pedrosa mindössze 17 ezreddel utasította maga mögé Johann Zarcót, és újabb hét ezreddel a vb-címért harcoló Andrea Doviziosót. Az éllovas Marc Marquez bukott, s csak a harmadik sorból indulhat vasárnap.

részletek

Dovizioso fél másodperccel Marquez előtt az esőben

Ahogy az első edzésen, úgy a másodikon is a Ducati motorosa érte el a legjobb köridőt Sepangban, ezúttal ráadásul vízen bizonyult a leggyorsabbnak. Marquez lett a második, Lorenzo pedig a harmadik.

részletek

Minden sepangi baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal sem sajnálták a fáradságot, és a múlt hétvégi Malajziai Nagydíj összes balesetét lemodellezték az F1 2017 játékban – néhányuk kifejezetten élethűre sikerült!

részletek
Olvastad már?