DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Sepang

Acosta bukott, de így is a leggyorsabb

A Gas Gas Tech3 újonca meggyőző teljesítménnyel és a legjobb idővel zárta a MotoGP shakedowntesztjét Sepangban.

részletek

Batmobiltól a Stegosaurusig: sepangi újítások

Már a shakedownteszt is szolgált néhány technikai nyalánksággal a MotoGP-ben: az ötből négy gyártó is szembetűnő újításokkal kezdte 2024-et.

részletek

A Hamilton–Ferrari nap krónikája – csütörtöki F1-es hírek

Egyetlen téma uralta az autósportos hírfolyamot február első napján: a szenzációs csapatváltást reggeltől fogva vártuk, végül este erősítette meg a Mercedes és a Ferrari.

részletek

A Petronas visszahozná Sepangot az F1-be

A Mercedes Formula-1-es csapatának szponzora hozná vissza a száguldó cirkuszba a Malajziai Nagydíjat, ahol utoljára 2017-ben rendeztek F1-es versenyt.

részletek

Bastianini győzött, Bagnaia növelte előnyét

Idei első sikerét aratta a MotoGP Malajziai Nagydíján a Ducati gyári motorosa, míg csapattársa harmadik hellyel hizlalta 14 pontosra a fórját Martin előtt.

részletek

Alex Marquez nyerte a sprintet, Martin közelített

A Gresini spanyolja idén másodszor győzött szombaton a MotoGP-ben, míg a dobogóra álló két vb-aspiráns között 11 pontra csökkent a különbség Sepangban.

részletek

Martin bukott, Bagnaia elcsente a pole-t

Az utolsó körrel, pályarekorddal vitte el a Malajziai GP rajtelsőségét a vb-éllovas az üldözője elől. Bastianini az első sorban, csak Ducatik az első hatban.

részletek

Exkluzív: A maláj király Monacóba jött Sepang miatt

Monacói tudósítónk Abdullah maláj királyba botlott a paddockban. A delegáció Domenicalival és Ben Sulayemmel tárgyalt – arról is értesültünk, miről.

részletek

Ducati: A kérdés, hogy megbízunk-e a versenyzőinkben

Idegesek voltak, de nem adtak ki csapatutasítást a Bagnaiát támadó Bastianininek, Quartararo nem adja fel, Espargaro egyszerre csalódott és büszke – így értékeltek a főszereplők a Malajziai GP után.

részletek

Bagnaia győzött, de még nem világbajnok

A pole-ból induló Jorge Martin bukása után a hatalmasat rajtoló vb-éllovas nyerte a Malajziai GP-t, visszaverve Enea Bastianini támadásait, így 23 pontra hizlalta előnyét Fabio Quartararóval szemben a valenciai finálé előtt.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek