Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 6. szombat

Repsol

Hivatalos: Espargaróra cseréli az ifjabb Marquezt a Repsol

Két bejelentést tett egyszerre a Honda: egyfelől megerősítették, hogy a KTM-től távozó Pol Espargaro lesz 2021-től Marc Marquez csapattársa, másfelől utóbbi öccsét áthelyezték az LCR-hez.

részletek

Lorenzo maradni fog – a Honda reagált a pletykákra

A Repsol Honda csapatmenedzsere, Alberto Puig reagált a spielbergi paddockot bizsergésben tartó felvetésekre, miszerint Jorge Lorenzo már az év vége előtt elhagyhatja a csapatot.

részletek

Dovizioso megint kitrükközte Marquezt az utolsó kanyarban!

Majdnem megismétlődött a 2017-es befutó a MotoGP spielbergi versenyén, csakhogy most Dovizioso támadott a hajrában, s az olasz meg is csinálta az előzést a repsolos ellen, így továbbra is verhetetlen a Ducati a Red Bull Ringen.

részletek

Idén nem lesz kilenc győztes a MotoGP-ben?

A felkészülés ugyan jobban sikerült, mint egy évvel korábban, de lehet, hogy ez sem lesz elég a végső sikerhez. Marc Marquez nagy csatát vár a 2017-es szezontól, a címvédő szeretné továbbra is minden szituációból kihozni a maximumot.

részletek

Festmény vagy fotó? El tudod dönteni?

Egyedülálló kiállítás nyílt a spanyolországi Cevera település Regionális Múzemában ahol a Repsol MotoGP-fotósának képeiről készített festményeket lehet megtekinteni február 26-ig.

részletek
Olvastad már?