DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Rajtsorrend

A sprint rajtsorrendje az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjon

Lando Norris a szezon utolsó F1-es sprintjének pole-jában, mögötte következik a két Red Bull és a két Mercedes: 19:30-kor jön a sprint Sao Paulóban!

részletek

Az F1-es USA Nagydíj rajtsorrendje

Charles Leclerc-é a pole, Max Verstappen csak hatodik: így vág neki az F1-es mezőny az USA Nagydíjnak. Íme a futam rajtrácsa.

részletek

A sprint rajtsorrendje az F1-es USA Nagydíjon

Max Verstappen a pole-ban, Charles Leclerc az első, Lewis Hamilton és Lando Norris a második sorban: 00:00-kor jön az F1-es sprintfutam Austinban!

részletek

Az F1-es Japán Nagydíj rajtrácsa

Verstappen várja az élről az F1-es Japán Nagydíj rajtját, mögötte a két McLaren, a vizsgált versenyzőket nem büntették – így áll fel a mezőny Suzukában.

részletek

Az Ausztrál Nagydíj rajtrácsa

A vasárnapi futam rajtja előtt alig másfél órával módosult a rajtsorrend, Perez és Bottas a bokszutcából kezd. Az Ausztrál Nagydíj rajtrácsa cikkünkben látható.

részletek

Leclerc: Második rajtsor? Nagyon elégedett vagyok

A Ferrari monacói pilótája szerint semmi esetre sem volt több a szombati napban, mint a negyedik rajtkocka, ezért igencsak elégedett. A Ferrari egyelőre a harmadik erő Barcelonában.

részletek

Háromféle rajtsorrend lesz a WTCR-ben

A Motorsport Világtanács rábólintott a Túraautó-világkupa idei szabályváltozásaira, amelynek értelmében ugyan minden pályán csak egy időmérőt rendeznek, a rajtrácsok kialakítását megkavarták.

részletek

Itt az Olasz Nagydíj végleges rajtsorrendje

Lewis Hamilton fantasztikus körrel szerezte meg a pole-t tegnap, de két másik hőse is volt az időmérő edzésnek – nézzük, hogy fest a 2016-os F1-es Olasz Nagydíj végleges rajtsorrendje!

részletek

Itt a Brit Nagydíj rajtrácsa

A jubileumi 30. Magyar Nagydíjat megelőző utolsó F1-es futam rajtrácsán az első három és az utolsó három sorban is csapattársak állnak – a McLaren ismét a szomorúbb végére került...

részletek

Szám szerint: Rajthelyek és győzelmek viszonya

Evidens, hogy előröl indulva könnyebb győzni, az időmérésen leggyorsabb autónak még helyzeti előnyt is biztosít a rajtrács. De mekkora eséllyel nyerhet az, aki rosszabb helyre kvalifikált?

részletek

Monacói Nagydíj - A rajtrács

A Mercedesek zsinórban harmadik évben sajátították ki az első sort a Hercegségben, ám eközben két büntetés miatt is módosult az F1-es mezőny monacói rajtfelállása.

részletek

Az Ausztrál Nagydíj módosított rajtsorrendje

Valtteri Bottas kiesését követően mindössze (legfeljebb) 17 autó lesz ott az F1-es szezonnyitó rajtrácsán – az alábbi cikkben felidézzük a szombatot, és megmutatjuk a módosított rajtsorrendet.

részletek