DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Rajtrács

Az F1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa

Russell Verstappennel azonos idővel szerzett a pole-t, a McLarenek a második, a Ferrarik csak a hatodik sorban – itt a montreali rajtsorrend, amelyen egy büntetés is alakított.

részletek

Az F1-es Monacói Nagydíj rajtrácsa

Charles Leclerc-é a pole, Oscar Piastri támadna mellőle, és a második soron is a Ferrari és a McLaren osztozik. Így vág neki az F1-es mezőny a Monacói Nagydíjnak.

részletek

Az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj rajtrácsa

Imolában is Verstappen indul az élről, Norris mellőle, a Ferrarik mögüle, meglepő nevek az első tízben: így vág neki az F1-es mezőny az imolai futamnak.

részletek

Így áll jelenleg a 2025-ös F1-es rajtrács

Alexander Albon bejelentésével kilenc pilóta rendelkezik aláírt, bejelentett szerződéssel 2025-re, de még sok a kérdőjel.

részletek

Az F1-es Miami Nagydíj rajtrácsa

Verstappen a pole-ban, nyomában a Ferrarik, a McLarenek a harmadik sorban, Ricciardo hátul a kínai büntetésével – így vág neki a mezőny a szezon hatodik futamának.

részletek

Az F1-es Miami Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa

Verstappen a pole-ban, Leclerc mellette, Ricciardo a második sorban, a Mercedesek tízen kívül, Bottas büntetés után a sor végén: így rajtol a mezőny szombaton.

részletek

Az F1-es Kínai Nagydíj rajtrácsa

Sorozatban másodszor a Red Bulloké az első sor, Alonso megelőzte a McLareneket és a Ferrarikat – így vág neki az F1-es mezőny a 2024-es Kínai Nagydíjnak.

részletek

Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa

Lando Norris a pole-ban Lewis Hamilton és Fernando Alonso előtt, Max Verstappen csak a negyedik helyen: így vág neki az F1-es mezőnynek az első 2024-es sprintnek.

részletek

Az F1-es Ausztrál Nagydíj rajtrácsa

Kezdési időpont, teljes rajtrács és a két fő esélyes várakozásai: innen indul majd az idei F1-es Ausztrál Nagydíj.

részletek

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj rajtrácsa

Verstappené a pole, Leclerc támadhat az első sorból, Perez és Alonso pedig a másodikból: így áll össze a 18:00-kor rajtoló futam rajtrácsa.

részletek

Az F1-es Bahreini Nagydíj rajtrácsa

Verstappen és Leclerc indulhat az első sorból, Perez csak a harmadik, Hamilton pedig az ötödik sorból vághat neki a futamnak. Íme a teljes rajtsorrend.

részletek

Elkelt az utolsó ülés is: itt a teljessé vált 2024-es F1-es mezőny!

Az F1 történetében először ugyanaz a 20 pilóta vág neki majd a szezonnak, amely az előző idényt befejezte – mutatjuk a teljes listát.

részletek