Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Rajtrács

Azerbajdzsáni Nagydíj - A rajtrács

Büntetések és kényszerű hátrasorolások miatt módosult a bakui F1-es futam rajtsorrendje a szombati időmérő edzéshez képest.

részletek

Kínai Nagydíj - A rajtrács

A Formula-1 történetében mindössze másodszor fordul elő, hogy tökéletes sorminta rajzolódik ki a rajtrácson az első tíz pilóta esetében. A két Mercedes az első sorban, mögöttük pedig a két Ferrari.

részletek

Bahreini Nagydíj – A rajtrács

Olyasvalaki áll a rajtrács élén, aki korábban még soha – már csak ez a felettébb ritka, ebben az évtizedben még csak ötödször előforduló jelenség miatt is érdemes lesz nyomon követni a közelgő szahíri futam alakulását.

részletek

Két magyar a WTCR 2019-es nevezési listáján

Kiadták a mezőny 26 tagjának névsorát: Michelisz Norbertnek és Tassi Attilának egyaránt szurkolhatunk, a Zengő Motorsport azonban tíz év után nem szerepel a rajtrácson.

részletek

Ausztrál Nagydíj – A rajtrács

A Mercedesek az első sorban, nyomukban a két Ferrari és a közéjük ékelődő Max Verstappen, míg hátul a Williamsek – így lehet összefoglalni a 2019-es F1-es szezon első rajtfelállását.

részletek

Buemi már a 2008-as rajtrácson is ott volt

Sebastien Buemi óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be 2009-ben, de végül nem kapott lehetőséget nagy csapatnál. Meglepő, de egy véletlen folytán már 2008-ban is a rajtrácson láthattuk.

részletek

Már tesztelik az átrendezett F1-es rajtrácsokat

Az F1 szakmai stábja virtuális térben, mesterséges intelligencia segítségével szimulálja a régi időkre emlékeztető rajtrácsokat, amelyeket a jövőben akár élesben is láthatunk majd.

részletek

Abu Dhabi Nagydíj – Az év utolsó rajtrácsa

Nem sok példa volt rá 2018 során, de a szezon utolsó futamának alkalmából a nézők abban a különleges helyzetben vannak, hogy nem kell új rajtfelállást megjegyezniük az időmérő edzés végeredményéhez képest.

részletek

Brazil Nagydíj – Rajtrács és időjárás

Az időmérő leintésének pillanatában még nagyobb horderejű büntetéshullám is kilátásban volt, de Lewis Hamilton és Sebastian Vettel az első sorból is izgalmas csatát folytathatnak, pláne, ha az eső is közreműködik.

részletek

Mexikói Nagydíj – Rajtrács, amilyen már rég volt

Már csak a mostanság szokatlan rajtfelállás is extra izgatottsággal tölti meg a Mexikói Nagydíj startja előtti várakozást. A sorrendet átfutva mindenki lejátszhatja magában a saját forgatókönyvét a piros lámpák kialvása előtt.

részletek

USA Nagydíj – A rajtrács

Négy versenyző is büntetést kap, aminek köszönhetően tizenketten nem onnan rajtolnak az USA Nagydíjon, ahova kvalifikálták magukat a szombati időmérő edzésen.

részletek

Vettel szerint nem jogos a büntetése

Kezd végképp KO-t szenvedni Sebastian Vettel, a piros zászlós szabály megszegése miatt visszasorolják a rajtrácson a német pilótát. Ő maga nem ért egyet ezzel, szerinte igenis lelassított.

részletek
Olvastad már?