Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Rajtrács

Abu Dhabi Nagydíj – A rajtrács

A szezon utolsó időmérőjén idén másodszor gyűrték le a Mercedest, a futamon pedig a győzelemért és a konstruktőri harmadik helyért folyó hármas csata is hozhat még intrikákat.

részletek

Szahíri Nagydíj – A rajtrács

Ismerős, mégis szokatlan első sor született az időmérőn: két Mercedes az első két helyen Bottasszal és Russell-lel. Norris és a debütáló Fittipaldi autójában motort cseréltek, őket a mezőny végére száműzték.

részletek

A Bahreini Nagydíj rajtrácsa

Lewis Hamilton megszerezte 98. pole-pozícióját, a Mercedes pedig ismét kisajátította az első sort. A McLaren úgy tűnik, elveszíti a konstruktőri harmadik helyért folyó harcot.

részletek

Török Nagydíj – A rajtrács

Őrült időmérő, furcsa rajtsorrend pole-pozíciós Lance Stroll-lal, hatodik helyről hetedik vb-címért harcba induló Lewis Hamiltonnal és három büntetéssel: így fest a 11:10-kor kezdődő isztambuli futam rajtrácsa.

részletek

Emilia-Romagna-i Nagydíj: A rajtrács

A megszokotthoz képest fordított sorrend az élen, meglepetésember a 4. helyen, és egy pálya, amelyről 14 éve nem tudjuk, hogy mit tartogathat. Itt az F1-es szezon harmadik olaszországi versenyének rajtsorrendje Imolából!

részletek

Portugál Nagydíj – A rajtrács

Az első portimaói F1-es versenyen is a két Mercedes indulhat az első sorból, a nyomukban Max Verstappennel és Charles Leclerc-rel. A rajtsorrendet ezúttal nem borította fel semmilyen büntetés.

részletek

Eifel Nagydíj - A rajtrács

Nem változik az időmérő edzésen kialakult rajtsorrend az Eifel Nagydíjon, amit a finn Valtteri Bottas kezdhet meg az élről, mellőle csapattársa, Lewis Hamilton rajtolhat majd. A második sorban Verstappen és némi meglepetésre Leclerc.

részletek

Orosz Nagydíj - A rajtrács

Minden nehézség ellenére Hamilton ismét pole-pozícióból indul, Verstappen maga mögé utasította Bottast, egy Ferrari éppen befért a top tízbe, ketten hátrasorolást kaptak - így mutat az Orosz Nagydíj rajtrácsa.

részletek

Toszkán Nagydíj - A rajtrács

Nincsenek nagy változások a szombati időmérőhöz képest, de a rend kedvéért nézzük meg, hogy pontosan hogyan is áll össze a rajtrács - 15:10-kor kezdődik a futam Mugellóban.

részletek

Olasz Nagydíj - A rajtrács

A Mercedesek kibérelték az első sort, mögöttük Carlos Sainz és Sergio Perez sorakozik, Max Verstappen csak az ötödik, Ferrari a top tízbe sem került be - ez az Olasz Nagydíj rajtsorrendje.

részletek

Belga Nagydíj – A rajtrács

Mercedesek az első sorban, a Ferrarik a mezőny második felében – így lehetne röviden összefoglalni a spái futam rajtsorrendjét, amelyet nem módosított semmiféle büntetés.

részletek

Spanyol Nagydíj - A rajtrács

Lewis Hamilton önmaga 92., valamint a Mercedes-motor 200. rajtelsőségét szerezte meg a 2020-as Formula-1-es Spanyol Nagydíjra, míg Sergio Perez eddigi legjobb rajthelyéről dédelgethet dobogós álmokat.

részletek
Olvastad már?