Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

RX

Egészpályás letámadásra készül a Lexus: jön a vadonatúj RX

A világ elsőszámú környezetbarát luxusautómárkája, az Európában mára 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus egy sor fontos új modell idei bemutatása után tovább emeli a tétet: június 1-én leleplezi globálisan legfontosabb modellje, az RX nagyméretű SUV legújabb generációjat.

részletek

Lehetne ennél is biztonságosabb?

A címben feltett kérdésre egy szóban megadható a válasz: aligha. A Lexus megújult európai csúcs SUV-ja, az új RX a Lexus Safety System + legújabb változatával felszerelve kerül forgalomba: ez egy integrált biztonsági csomag, amely minden eddiginél több aktív biztonsági és vezetősegítő rendszert tartalmaz, csökkentve a balesetek előfordulásának valószínűségét, illetve az elkerülhetetlen ütközések súlyosságát. Mindez, kiegészülve az ultraszilárd padlólemez és karosszéria elemekkel biztosítéka annak, hogy az új RX bemutatásával a kategória egyik-, ha nem a legbiztonságosabb modellje született.

részletek

RX: A modell, amely életre hívta a Luxus SUV kategóriát

Az RX prémium crossover a Lexus 30 éves történetének egyik legfontosabb, és máig legnagyobb darabszámban értékesített modellje. Az 1998-ban bemutatott eredeti RX egészen új dimenziót nyitott meg, hiszen luxuskivitelű, kényelmes és könnyen vezethető SUV volt, és a nagyvárosi környezetben is jól lehetett használni, ahol a hagyományos terepjárók nem igazán váltak be. Nem csoda, hogy az autó azonnal sikert aratott, és új piaci szegmenst teremtett, amelyben mára szinte minden prémium márka képviselteti magát. Néhány hónapja bemutatkozott a modell legújabb generációja, amely minden korábbinál magasabbra teszi a mércét.

részletek

A Lexus leleplezte az RX legújabb generációját

A luxus szabadidóautó szegmens úttörőjének és egyben a világ legkelendőbb luxus SUV-jának számító RX az elmúlt években a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos autóiról ismert Lexus legfontosabb, világszinten legnagyobb darabszámban értékesített modelljévé vált, most pedig még magasabbra tör. Az elegáns, dinamikus külső gyakorlatias belső teret rejt, amelyhez fokozott stabilitás és még lineárisabb kormányzás társul az RX-től megszokott kényelem mellett. A Lexus nem titkoltam megcélozta a szegmensvezető biztonságot is a világelső BladeScan Type AHS és a legújabb Lexus Safety System + által. A Lexus zászlóshajó SUV-ja emellett Apple CarPlay és Android Auto kapcsolódási lehetőséget kínál, amit érintőképernyős és érintőpados megoldások egészítenek ki.

részletek

Makai György nyert a Slovakiaringen

A rallycross-ban 2019-ben debütáló Hankook Racer Cup RX először a Slovakiaringen mutatkozhatott be, ami a szakágban jártas Makai György abszolút győzelmével zárult. A tapasztalt pilóta erőfölénye már szombaton látszott, azonban mindezt vasárnap tovább erősítette.

részletek

Minden milliméter számít: Már hét üléssel is rendelhető a Lexus RX

Néha egy kis változtatás is nagy különbségekhez vezet. Ez járhatott a világ vezető prémium hibrid elektromos autógyártója, a Lexus mérnökeinek fejében, amikor megalkották a világ legnépszerűbb luxus hibrid SUV-ja, az RX első hétüléses változatát (és egyben az első Európában elérhető hétüléses Lexust) az immáron Magyarországon is rendelhető vadonatúj RX L modellt.

részletek

Jön a 3 üléssoros Lexus RX?

Hogyan lehetne még jobbá tenni a világ vezető prémium hibrid gyártójaként is ismert Lexus eddig is értékesítési csúcsokat döntő, egyik legnépszerűbb modelljét, az RX-et? Azzal, hogy még többet nyújt. A környezetbarát hibrid modelljei révén Magyarországon is elképesztően sikeres Lexus a 2017-es Los Angelesi Autószalonon bemutatja a hazánkban is slágermodellnek számító RX vadonatúj, három üléssoros változatát, a vadonatúj Lexus RX L-t.

részletek

Szabó Krisztián: Féltengely-törés, de megvan az elődöntő

Nem volt zökkenőmentes a szombati nap az ERX-ben szereplő magyar versenyző számára, de így is kiharcolta az elődöntőbe jutást.

részletek

Lukács Kornél (Csucsu) új rekorddal zárta a tesztet

Lukács Kornél (Csucsu) letette névjegyét Franciaországban, ahová meghívást kapott, hogy teszteljen egy csúcskategóriás MINI RX versenyautót.

részletek

Hihetetlenül felhasználóbarát az új Lexus RX

A WardsAuto bejelentette, hogy a vadonatúj, 2016-os Lexus RX felkerült az első alkalommal közzétett “10 Legjobb Felhasználói Élmény ” listájára. A kiadvány tekintélyes és tapasztalt szerkesztői 28 autónál értékeltek a rutinszerű napi használat során az általános felhasználói élményt, pontozva az egyszerű okostelefon-integrálást, a felhasználóbarát és leleményes kezelési megoldásokat, az intelligens vezetősegítő technológiát és a vonzó anyagok alkalmazását a belső térben.

részletek

Összefoglaló: Így zajlott Kiss Pál Tamás hétvégéje Máriapócson

Kiss Pál Tamás eredményes hétvégét zárt a ralikrossz országos bajnokság második fordulóján, Máriapócsón, most pedig megérkezett a húsvéti versenyek hivatalos összefoglalója is.

részletek

Jude Law mutatja be az új Lexus RX-et

A Lexus Europe a mai napon bejelentette, hogy kreatív együttműködésre lép Jude Law hollywoodi színész-producerrel, hogy közösen mutassák be az RX világát. A kampány a márka látványos új prémium szabadidőjárművét, a 2016-os Lexus RX-et állítja reflektorfénybe. Bemutat egy olyan gyors tempójú, izgalmas és kifinomult életstílust, amelyben a vezető döntheti el, hogy mi lehetséges.

részletek