Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

RS3

Már bemutatkozásakor megszerezte első trófeáit az Audi RS 3 LMS

Mindjárt bemutatkozó versenyén megszerezte első világkupa-trófeáit az Audi RS 3 LMS új, második generációja. Az első futam során Tom Coronel privátversenyző nyerte a Trophy-értékelést a 2021-es FIA WTCR szezon nürburgringi nyitányán, míg Gilles Magnus a második futamon döntötte el a maga javára ezt a kategóriát. Kemény üldözőversenyt követően a francia Nathanaël Berthon az Audi Sport customer racing legjobb eredményeként végül a hatodik helyre zárkózott fel a versenyhétvége második futamán.

részletek

Intenzíven fejlesztik az Audi TCR modelljét

Az Audi RS 3 LMS február 5-i világpremierjét követően az Audi Sport új TCR modellje egy intenzív tesztprogramon vesz részt. Az ingolstadti szélcsatornában végzett tesztek után jöhetnek az első versenypályás tapasztalatok a Katalóniában található Castellolí, a Róma melletti Vallelunga és az észak-spanyolországi Aragon pályáin. A versenyautónak a WTCR – FIA Túraautó Világkupa sorozatban történő nyári bemutatkozásáig több további teszt is szerepel a menetrendjében.

részletek

RS 3 – Pole pozíció az alsó-középkategóriában

A3 sorozata legdinamikusabb tagjaként új Audi RS 3 Limousine modelljét mutatja be az Audi a Párizsi Autószalonon. 400 lóerős, öthengeres motorjával, iránymutató gazdaságosságával és még karakteresebb megjelenésével a négykarikás márka első alsó-középkategóriájú limuzinja, amely az RS emblémát viseli.

részletek
Olvastad már?