Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Portimao

Leclerc: Portimao megmutatta, hogy még mindig sokat kell tanulnom

A Ferrari monacói pilótája szerint a Portugál Nagydíj szombati napján mutatott csalódáskeltő produkciója rávilágított, hogy van még miben fejlődnie, hiába tartják sokan az időmérőt az erősségének.

részletek

Wolff: Legközelebb talán inkább hallgatok

A vártnál nagyobb hullámokat vert, cserébe viszont a szenzorhiba miatt hatástalan maradt a Mercedes F1-es csapatfőnökének Valtteri Bottashoz intézett rádióüzenete a Portugál Nagydíjon.

részletek

Wolff: A „kivételes” lett az alap Hamiltonnál

A Mercedes csapatfőnöke szerint már ki sem kell emelni, hogy kivételes teljesítményt nyújtott a hétszeres F1-es világbajnok, mert egyre gyakrabban láthatunk ilyesmit a brittől.

részletek

Vettel: Túl lassúak voltunk a pontszerzéshez

Hiába jutott be hosszú idő után a Q3-ba a négyszeres világbajnok, ezt nem tudta pontokra váltani az F1-es Portugál Nagydíjon: a német szerint egész egyszerűen a tempó hiányzik az Aston Martinnál.

részletek

Sainz: Bennem volt egy top 5-ös eredmény

A jó időmérős szereplés ellenére nulla ponttal távozott Portimaóból a Ferrari spanyolja, aki szerint a közepes gumikon tapasztalt szemcsésedés és a rossz taktika volt a visszaesésének az oka.

részletek

Masi elmondta, miért vették el Verstappen pontját

A holland meglepődött, a Red Bull kifakadt, az FIA versenyigazgatója szerint viszont teljesen egyértelmű volt, hogy törölni kell Verstappen utolsó körben futott eredményét az F1-es Portugál Nagydíjon.

részletek

Keszthelyi Vivien pontszerzéssel debütált az Euroformula F3-ban

A szezon első versenye egy minden tekintetben rendkívül trükkös pályán kezdődött Keszthelyi Vivien számára a Forma-3-as Euroformula sorozatban. A lépcsőzetesen felépített, 24 futamból álló szezon első harmada a tanulásról, a gumik megismeréséről, valamint több mint egy éves kihagyást követően a versenyzésbe való visszaszokásról szól. Az előzetes várakozások ellenére a magyar pilóta azonban már az első adandó alkalommal pontokat szerzett a Forma-1 Portugál Nagydíjának betétfutamain.

részletek

Red Bull: Valaminek változnia kell!

Helmut Marko és Christian Horner is frusztrációját fejezte ki amiatt az F1-es Portugál Nagydíj után, hogy a pálya kiszélesítése miatt elvették Max Verstappen leggyorsabb körét, miközben Sergio Perezt állításuk szerint a pályán kívül előzte Lando Norris.

részletek

Verstappent meglepte az FIA szigora

A Portugál Nagydíjon másodikként leintett Max Verstappent meglepetésként érte az FIA döntése, amivel elvették tőle a leggyorsabb körért járó egy pontot. Ennek ellenére jónak értékelte a versenyét.

részletek

Hamilton 2:1-re vezet Verstappennel szemben

Gigászok csatáját láthattuk a Portugál Nagydíjon, ahol Hamilton, Verstappen és Bottas között óriási csatában dőlt el a futamgyőzelem sorsa. A hétszeres világbajnok 30 másodperces előnye csak papíron tűnik soknak.

részletek

Portugál Nagydíj, a futam története

Másodszor is szerepel beugróként a naptárban Portimao, amely izgalmas vonalvezetésével eseménydús futamot szolgáltatott 2020-ban. Szöveges, élő tudósításunk az idei versenyről.

részletek

Portugál Nagydíj – A rajtrács

A Mercedes és a Haas két autója fogja közre az F1 mezőnyét Portimaóban: büntetés nincs, váratlan pozíciók azonban vannak a vasárnapi nagydíj rajtsorrendjében.

részletek
Olvastad már?