DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd

Portimao

„Szükségtelenül agresszív” – Marquez Bagnaiáról

Mindkét világbajnok versenybalesetnek minősítette a Portugál GP-n történt incidensünket, de abban már nem értettek egyet, ki érte a felelős…

részletek

Martin nyert, Acosta a dobogón, Bagnaia és Marquez ütközött Portimaóban!

A Pramac spanyolja magabiztosan nyert, mögötte viszont drámaian alakult a Portugál GP: ütközött a két többszörös világbajnok, Acosta újoncként a harmadi!

részletek

Bagnaia rontott, Vinalesé a sprint Marquez előtt

A címvédőnek állt a zászló a Portugál GP szombati napján, de a hajrában hibázott, így az Aprilia spanyolja győzött. Marquez a második, Martin a harmadik.

részletek

Bastianinié a portugál pole, Acosta Marquez előtt

A Ducati olasz motorosa húzta be az időmérőt Portimaóban, megelőzve Vinalest és Martint. Bagnaia a negyedik helyen, Acosta és Marquez a harmadik sorban.

részletek

Kettős Lynk & Co-győzelem, Michelisz a 8.

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour második, fél távon át safety car mögött zajló futamát, míg a mezőny magyarja két helyet javítva megőrizte az összetettbeli vezetést.

részletek

Micheliszé a történelmi első győzelem a TCR Világsorozatban

A pole-ból indulva vezette kettős sikerre a Hyundait a magyar pilóta a TCR World Tour portimaói nyitányának első futamán.

részletek

WEC: A Toyotának Portimaóban sem volt ellenfele

Bár az egyik autójuk rengeteg időt veszített technikai gondok miatt, a rajtnál pedig a Ferrari is megtréfálta őket, végül a #8-as egység óriási előnnyel nyert Portimaóban, miközben a dobogóért és a többi kategóriában kiélezett küzdelmet láthattunk.

részletek

Domenicali elszólása, ijesztő pillanatok Portimaóban – pénteki hírek

A nézőtéren landolt egy autó a WEC versenyhétvégéjén, megnövelhetik az új csapatok belépési díját az F1-ben, Zhou pedig csalódott a kínai futam miatt. Meghoztuk a pénteki nap legfontosabb híreit.

részletek

Quartararo: Nem tudunk harcolni a Yamahával

Úgy fest, a hangvillások 2023-ra sem oldották meg problémáik nagy részét: a 2021-es világbajnok szerint képtelenség másokat megelőzni az M1-essel.

részletek

Formula Motocast: Debütált a sprint, Marquez tarolt

Új formátum, sérüléscunami, újabb Marquez-hiba és Ducati-siker: rég látott eseménydús hétvégével indult a MotoGP 2023-as szezonja.

részletek

Ez így nem mehet tovább – sem Marquez, sem a sprint

Marquez enyhén megúszta portugáliai manőverét, amely nem önmagában volt igazán súlyos, miközben az új formátum miatt (is) hárman lesérültek.

részletek

Bagnaia-győzelem és ütközések a legelső sprinten

Az utolsó körben állt az élre és nyerte meg a MotoGP első sprintjét Portimaóban a címvédő, megelőzve Martint és Marquezt. Quartararo pont nélkül zárt.

részletek