Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

Peking

Buemi nyert, még mindig izgalmas a Formula-E!

A pole-ból rajtoló Sebastien Buemit senki nem tudta megállítani a győzelem felé vezető úton, mögötte azonban zűrzavaros csatákat és baleseteket hozott a Formula-E második szezonjának nyitánya.

részletek

Buemi a pole-ban, az első sor a Renault-é

Sebasitien Buemi és Nicolas Prost kisajátították az első rajtsort az e.dams Renault számára a Formula-E pekingi szezonnyitóján. A címvédő Nelson Piquet Jr. a legutolsó helyre kvalifikált.

részletek

Buemi a leggyorsabb, szenved a címvédő

Két igencsak zűrzavaros edzéssel kezdődött meg a Formula-E új szezonjának első versenynapja Pekingben. Az e.dams és az Abt autói diktálták a tempót, míg a címvédő Piquet egy bizarr baleset részese volt.

részletek

Heidfeld: Két francia, két baleset, 0 pont

Nem indult jól a Formula-E első szezonja az egykori F1-es Heidfeld számára, hiszen az első két futam egyikén sem ért célba: Pekingben WEC-s csapattársa, Malajziában a „kissé őrült” Montagny lökte ki.

részletek

Di Grassi nyert, nagy balesettel zárult az FE nyitánya

Lucas di Grassi nevető harmadikként győzött a Formula-E szezonnyitóján, miután a végig vezető Nicolas Prost a verseny utolsó kanyarjában nekiütközött az őt megelőzni próbáló Nick Heidfeldnek. A német nagyot bukott, de sértetlenül szállt ki az autójából. A dobogóra Franck Montagny és Sam Bird állt még fel, az elektromos sorozat összességében jól vizsgázott.

részletek
Olvastad már?