Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

MaurizioArrivabene

Licitálj és segíts! - Tiéd lehet egy dedikált Pirelli pódium sapka

Mint már sokan tudják, pár héttel ezelőtt leégett a Special Rescue Team csapatának telephelye, és a csapat két mentőautóján kívül nagyon sok értékes életmentő felszerelés (értékük több mint 20 millió forint volt) is a lángok martaléka lett.

részletek

Arrivabene szerint jó volt Kimi taktikája

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke szerint a lehető legjobb döntést hozta csapata, amikor a harmadik pozícióból kiintették a bokszba Raikkönent egy újabb szett friss gumiért.

részletek

Arrivabene: Kimi akaratereje becsülendő

Maurizio Arrivabene, a Ferrari F1-es csapatfőnöke rendkívül büszke Kimi Raikkönenre, aki az USA Nagydíj versenyén mindent megtett azért, hogy visszaevickéljen a pályára, miután falnak ütközött.

részletek

„Nem kértük Kimit, hogy engedje el Vettelt”

Maurizio Arrivabene, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elmondta, az Orosz Nagydíjon nem volt szükség arra, hogy megkérjék Kimi Raikkönent, engedje maga elé csapattársát – a finn ezt magától tette meg.

részletek

Arrivabene: Miért mi vagyunk a gonoszak?

Rendkívül indulatosan válaszolt Maurizio Arrivabene csapatfőnök a legújabb felvetésekre, melyek szerint eldőlt, hogy a Ferrari nem ad motort a Red Bull számára 2016-ban.

részletek

Raikkönen: Néha meglepett a Ferrari

Habár a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene úgy gondolja, nem a Ferrari lesz a favorit Szocsiban, Kimi Raikkönen nem venne mérget erre: szerinte sokszor láthattuk már, hogy az autó a vártnál jobban teljesített.

részletek

„A vb-cím felérne egy lottónyereménnyel”

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke szerint a világbajnoki cím bezsebeléséhez körülbelül akkora szerencsére lenne szükségük, mint a lottó fődíjának elnyeréséhez.

részletek

Új célokat tűzött ki a Ferrari az idei évre

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke a vasárnapi szingapúri győzelem után növelte elvárásait a szezon további részére vonatkozóan – Vettel az eddigi célokat máris teljesítette.

részletek

„Monzával együtt a show is távozna az F1-ből”

A Formula-1 a magja egy részét veszítené el, ha eltörölnék a monzai helyszínt a versenynaptárból, így mindenképpen küzdeni kell a maradásáért – állítja Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke.

részletek
Olvastad már?