Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Maserati

Retro – Autóverseny hét év szünet után

Hét év: ennyi idő telt el az 1939 augusztusában megtartott Svájci Nagydíj után, amíg a II. világháborút követően újra nagydíjat rendeztek. A verseny Nizzában zajlott, egy olyan győztessel, aki az évekkel később létrehozott F1-es világbajnokságon is fontos szereplő volt.

részletek

Bridgestone abroncsok a Maserati első városi terepjáróján

Az összkerékhajtású luxus SUV modellek 2016 nyarán gurultak le először a Torinóhoz közeli Mirafiori városkában működő Maserati üzem gyártósoráról 255/60 R18 108W méretű Bridgestone Dueler H/P Sport abroncsokon.

részletek

Retro - A Maestro dobbant a váltás előtt

Az argentin Juan Manuel Fangio lélekben már a Francia Nagydíjra készült, de azért az 1954-es Belga Nagydíjon, a Maseratival még behúzta a győzelmet Spa-Francorchamps-ban.

részletek

Megújult a négyajtós limuzinok királya

Az aerodinamikailag is optimalizált Quattroporte két új felszereltségi szinttel szeretne vásárlókat csábítani a luxuslimuzinok piacán.

részletek

A SUV-ok Maseratija megérkezett Budapestre!

Nem kellett sokat várni a magyar közönségnek, hogy személyesen is találkozhasson az idei Genfi Autószalon keretében leleplezett Levantéval, szerda este, Kovács Péter, a Maserati Wallis üzletágvezetője lerántotta róla a leplet, és bemutatta a csodálatos, 430 lóerős Levante S modellt, Blue Emozione színben, barna belsővel.

részletek

Jóval drágább, mint egy Porsche Cayenne!

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az alapfelszereltsége jóval többet nyújt, mint a német riválisáé.

részletek

Szigonnyal a csúcsragadozók ellen

Oldalról egy kicsit infinitis, hátulról egy kicsit porschés, szemből viszont félreérthetetlenül olasz és karakteres az új Maserati Levante.

részletek

Retro – A Maestro első hazai győzelme

1954-ben már január közepén elrajtolt az F1-es szezon, az Argentin Nagydíjon pedig egy később legendává avanzsáló klasszis számára megadatott, hogy sajátjai előtt nyerjen egy világbajnoki futamot.

részletek

Újfent lecsukták a vízi-Maserati sofőrjét

A Maserati Biturbót valószínűleg nem arra a célra tervezték, hogy folyón közlekedjünk vele, az olasz Marco Amoretti viszont úgy döntött, hogy vízre merészekedik vele – le is tartóztatták...

részletek

Retro - Legyen inkább a csapattársam bajnok!

Peter Collins három F1-es győzelme mellett azzal vonult be a sportág történetébe, hogy hozzásegítette Juan Manuel Fangiót negyedik bajnoki címéhez - íme, az 1956-os Olasz Nagydíj krónikája.

részletek

Retro - Verseny a leghosszabb F1-es pályán

Volt egy helyszín Olaszországban, ahol csak egyszer tartottak futamot, és amely több okból is örökre beírta magát az F1 történetébe - íme, az 1957-es Pescarai Nagydíj története.

részletek

A kutya megmenekült, a Maserati nem

Első hallásra szinte hihetetlen, ha valaki azt állítja, hogy totálkáros lett az autója, de kívülről egy karcolás sincs rajta. Pedig, mint ahogy ez az ausztrál példa is mutatja, könnyedén előfordulhat...

részletek
Olvastad már?