Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

MarcoAndretti

Tarolt az Andretti, Alonso csak 26. az Indy 500 rajtrácsán

Szombaton lebonyolították az Indianapolis 500 időmérőjének első napját: egyelőre Marco Andretti a leggyorsabb, a Penske mélyponton, Fernando Alonsónak esélye sem volt a leggyorsabb kilenc közé jutni a McLarennel.

részletek

Indy 500: Műszaki hiba Alonso első edzésnapján

Kezdetét vette az Indy 500 edzéshete, melynek első felvonása során Fernando Alonso hat órát tölthetett volna a pályán – csakhogy épp a legfontosabb fázisról maradt le. Ennek fényében 0,6 másodperces hátránya is kissé csalóka.

részletek

Retro – Három generáció az F1-ben

Az Andretti család az egyetlen, ahol a nagyapa, fia és unokája is vezetett Formula-1-es autót: igaz, míg Mario világbajnok volt, addig Marco már csak egyetlen tesztig jutott.

részletek

Így térhetne vissza az Andretti név az F1-be

Az 1978-as F1-es világbajnok, Mario Andretti szerint csak néhány engedményre lenne szükség a szabályokban ahhoz, hogy fia és unokája is kedvet kapjon a sorozatban való részvételre.

részletek

F1-be vágyik az amerikai exbajnok unokája

Marco Andretti - noha első számú célja az IndyCar-ban jól teljesíteni - továbbra sem tett le arról, hogy bekerüljön az F1-be - a 2016-ban bemutatkozó Haas jó lehetőséget kínálna erre.

részletek

F1-Archív: Baumgartner beült az új Minardiba

Kísérleti jelleggel elindul egy új sorozat, melyben az elmúlt évek hírei közt szemezgetünk. Fény Bahreinben, riói és bejrúti futam, Baumgartner a pályán. Ez történt február 10-én az elmúlt 15 évben.

részletek
Olvastad már?