Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Mansell

Vettel megszabadult a bajuszától

Erre a szezonra megpróbált egy újítást Sebastian Vettel, ám a télen növesztett bajusz nem hozott szerencsét a négyszeres világbajnoknak, így a héten megszabadult tőle. Most már újra nyerhet?

részletek

A Williams véletlenül domináló autója

Mostanában sajnos csak az istálló szenvedéséről olvashatunk, régebben viszont a Williams dominált a Formula-1-ben. 1992-ben nem is azt az autót szánták indítani, ami végül agyonverte a mezőnyt.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: ezek voltak 2000 óta az F1 hírei február 16-án.

részletek

Fiorio is az új Ferrari-vezérben bízik

A Ferrari egykori csapatfőnöke hetvenkilenc esztendősen is napi rendszerességgel követi a Formula-1 történéseit. Cesare Fiorio szerint Mattia Binotto sokkal inkább vezérnek való, mint elődje, megérte váltani.

részletek

Andretti: Alonso Mansellhez hasonló lehet

Az 1991-es IndyCar-bajnok úgy véli, ha Fernando Alonso valóban a tengerentúlra igazol, hasonló, robbanásszerű hatást válthat ki, mint amikor Nigel Mansell érkezett a sorozatba 1993-ban.

részletek

Mansell kihívná Hamiltont egy időmérőre

Nagy-Britanniában a mai napig Nigel Mansell rendkívül népszerű, pedig lassan huszonöt éve visszavonult. Egy időmérő edzésre szívesen kihívná Lewis Hamiltont, úgy érzi, nem esélytelenül.

részletek

Mansell: Lehet, most sem versenyképes a McLaren

Az 1992-es világbajnok szerint könnyen lehet, hogy Fernando Alonso már tudja, a McLaren idén sem ér az élmezőnybe, ezért keresi a WEC-ben a versenyzési lehetőséget, mert ott viszont nyerhet.

részletek

Mansell megjósolta az idei világbajnokot

Óvatos jóslatokba bocsátkozott Nigel Mansell az idei F1-es szezont tekintve. Varázsgömbjében négymárkás küzdelmet látott, amit szerinte egyértelmű, hogy ki fog megnyerni.

részletek

Akik a Williams legsikeresebb pilótáivá váltak

Korábban sosem tapasztalt, rutintalan párossal vág neki a 2018-as évadnak a Williams istálló. A korábbi évtizedekben azonban óriási neveket is foglalkoztatott a csapat. Kik voltak a legeredményesebbek?

részletek

Brown: Schumachernek a hároméves kihagyás volt sok

Michael Schumacher 2010 és 2012 között visszatért a Formula-1-be, de ekkor már nem sok babér termett számára. Zak Brown szerint a hosszú kihagyás tett be neki, nem az életkora.

részletek

Minimum 26 autóra van szükség a világbajnok szerint

A Formula-1-nek nem szabad hagynia, hogy a Ferrari távozzon a mezőnyből. Nigel Mansell emlékszik arra az időre, mikor 43-an szerepeltek egy nagydíjon, ezért több gyártót és nagyobb létszámot szeretne látni a rajtrácson.

részletek

Amikor ember kerül a pályára

Az elmúlt évtizedekben többször is előfordult, hogy szurkolók, vagy demonstrálók kerültek a pályára, miközben esemény zajlott. Nem csak a leintés után, időnként verseny közben is megesett.

részletek
Olvastad már?