Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

MakaóF3

Öt sérült Sophia Flörsch sokkoló balesetében

A 17 éves német versenyzőnő a Lisboa kanyarban repült ki a pályáról, és a védőkerítést átszakítva csapódott egy építménynek a Formula-3-as versenyen. Öt embert, köztük két versenyzőt szállítottak kórházba.

részletek

Makaó: Őrült befutó után nyert a botrányhős

Az utolsó kanyarban dőlt el a győzelem sorsa az F3-asok Makaói Nagydíján: az elsőségért harcoló Sergio Sette Camara és Habsburg Ferdinánd egyaránt a falba állt, így Daniel Ticktumé lett a dicsőség.

részletek

Makaó: Tömegbaleset, svéd siker, Verstappen-felzárkózás

Eseménydúsan alakult az idei F3-as Makaói Nagydíj: bár a győztes személye nem okozott meglepetést, egy csúnya baleset piros zászlóhoz vezetett, Max Verstappen pedig a rajtrács végéről jött fel a pontszerzők közé.

részletek

Makaó GP: Az F1-es tört, a svéd nyert a kvalifikációs futamon

A makaói F3-as nagydíj kvalifikációs versenyét tartották ma, amelyet a pole-pozícióból induló Felix Rosenqvist nyert meg. Már csak egy lépést kell megtennie, hogy a rangos utcai verseny idei legjobbjának mondhassa magát.

részletek

Makaó GP: Svéd pole az Eb-menők előtt

A holnapi kvalifikációs versenyre az ötödik Makaó Nagydíján induló Felix Rosenqvist szerezte meg a pole-t az Európa-bajnokság első négy helyezettjét megelőzve. Verstappen büntetéssel ötödik.

részletek

Makaó: Verstappen és Ocon nincs az első ötben

A jövőre már az F1-ben szereplő Max Verstappen és az F3 Európa-bajnoka, Esteban Ocon is elmaradt az előzetes várakozásoktól a makaói F3-as hétvége első időmérő edzésén.

részletek