Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

MSport

Lenyűgözte az M-Sport gyári mérnökét Vogel Adrienn

Kivételes lehetőséget kapott az M-Sporttól Vogel Adrienn. A raliban és pályaversenyzésben is aktív magyar versenyző a gyártó új R2-es versenyautóját tesztelhette Lengyelországban. A Roger Racing Team pilótája hamarosan visszatér a lengyelekhez, de már pályán: a Kia Platinum Cup soron következő fordulójára. Ez egyben azt is jelenti, hogy Kia Platinum Rally Cup székesfehérvári hétvégéjét kihagyja.

részletek

Visszavonul Petter Solberg, de nem teljesen

A háromszoros világbajnok – aki a raliban és a ralikrosszban is csúcsra ért – nem indul többet egyetlen szériában sem, azonban egyes versenyeken részt vesz a jövőben, köztük 2019-es „búcsúturnéján”.

részletek

Menetpróba - BMW 540d Xdrive M Sport

Azt már előre lehetett tudni, hogy az ötös széria feladta a leckét a konkurenseknek. Az igen erős dízelmotorral szerelt 540-es limuzin próbája után azonban azzal kapcsolatban sem maradt sok kétségünk, hogy minden idők egyik legjobb autóját vezettük.

részletek

Az egyéniség netovábbja - M Sport Limit Edition

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz.

részletek

Nagyon ütős lett a Ford 2017-es WRC-gépe

Komoly figyelem hárulhat jövőre az M-Sport által felkészített Ford Fiestákra, ugyanis könnyen lehet, a rali-világbajnokság címvédője fogja vezetni az egyiket.

részletek