Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

MCL34

Alonso reméli, tényleg segíthetett

A McLaren eredményes és hasznos tesztnapokat zárhatott Bahreinben, Carlos Sainzon és Lando Norrison kívül Fernando Alonsóval a volánnál. Szerdán sokat behoztak a korábbi hátrányból.

részletek

Alonso: Meglepően jók az autó egyes részei

Bár egyelőre nem vezette a 2019-es McLarent, a wokingiakat nagykövetként segítő kétszeres világbajnok így is nyilatkozott a barcelonai tesztekről és a csapat új pilótafelállásáról.

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

Norris még 20 éves sincs, és büszke erre

Lando Norris büszkén viseli az idei F1-es mezőny legfiatalabb pilótája titulust - 19 éves kora ellenére bizalmat szavazott neki a McLaren, és nem mástól, mint Fernando Alonsótól volt lehetősége trükköket ellesni.

részletek

A McLarennél továbbra is töretlen a lelkesedés

Ha az elmúlt évek során azt hittük, a sikertelenség megtörheti a McLarent, tévedtünk: új pilótákkal és új szponzorokkal a fedélzeten azt remélik a csapatnál, hogy a csütörtökön bemutatott MCL34-es végre fel tud nőni a feladathoz.

részletek

Sainz már alig várja, hogy versenyezzen

2019-ben minden új Carlos Sainz számára, ő azonban készen áll a kihívásokra a McLarennél. A csapat idei modellje, a MCL34-es bemutatója kapcsán elmondta, milyen kemény felkészülési időszak van a háta mögött.

részletek

A McLaren szerelemgyereke: Az MCL34

Valentin-napra időzítette új versenygépe nagyszabású bemutatóját a McLaren. A papaja maradt, az autón másodlagos, Sainz és Norris overallján viszont elődleges helyet kapott a kék.

részletek

Posztolta, majd törölte 2019-es autója képét a McLaren

Az MCL34 részletét ábrázoló képről három fontos részlet olvasható le, köztük egy jelentős szponzor érkezése. A csapat gyorsan eltüntette közösségi oldaláról, egy hírportál viszont résen volt.

részletek
Olvastad már?