Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 27. hétfő

M5

A BMW M5 a világ legjobb nagyteljesítményű autója

A bajor prémiumgyártó idén sorozatban hetedik alkalommal diadalmaskodott a világ legjobb autóit díjazó szakértői szavazáson.

részletek

Megkezdődött az új BMW M5 gyártása

A BMW M GmbH nagyteljesítményű sportlimuzinjának hatodik modellgenerációja a bajor prémiumgyártó dingolfingi üzemében lát napvilágot, hogy a forradalmian innovatív M xDrive intelligens összkerékhajtással felszerelve a letaglózó menetdinamika és a precíz irányíthatóság vadonatúj dimenzióját tárja fel ügyfeleink előtt.

részletek

Nem aprózta el a BMW - Elképesztő lett az új M5-ös

Az új BMW M5 világpremierjével a legendás sportautókat építő BMW M GmbH kitaposatlan ösvényre érkezik: a divízió nagyteljesítményű limuzinjának hajtáslánca most először a vadonatúj fejlesztésű M xDrive intelligens összkerékhajtás műszaki alapjaira épül, amelynek köszönhetően az ötszemélyes élsportoló még a legextrémebb vezetési szituációkban is a lélegzetelállító menetdinamika és a tökéletes hétköznapi használhatóság vadonatúj dimenzióját tárja fel a bajor prémiumgyártó ügyfelei előtt.

részletek

Így kell a tetőre driftelni egy M5-össel

Ilyen amikor egy parkolóházban egy bátor M5-ös BMW tulajdonos helyet keres - a több mint 500 lóerős V10-es motorral ellátott autóval ügyesen feljut a tetőre.

részletek
Olvastad már?