DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

LewisHamilton

Monster Energy: Hamilton saját íze

A Monster Energy még márciusban jelentette be, hogy szorosabb partneri kapcsolatba kezd a háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamiltonnal.

részletek

Saját energiaitala lett Hamiltonnak

A Monster Energy büszkén és izgatottan fogadja a háromszoros F1 Világbajnok Lewis Hamiltont, a család új tagjaként. Ez a globális együttműködés jól kiegészíti a Monster Energy hosszútávú támogatását a Mercedes-AMG Petronas Motorsport team felé, de Lewis és a Monster partnersége külön úton halad a versenyzői erőfeszítéseitől.

részletek

Lewis Hamiltont lebirkózta egy fehér tigris

Komoly hobbi: nemcsak pózolni szeret Hamilton a nagymacskákkal, de a védelmükre létrehozott alapítványokat is aktívan támogatja.

részletek

Hamilton: Rossz lehet a csapattársamnak lenni

Lewis Hamilton megérti, amiért Nico Rosberg berágott rá a vasárnapi F1-es USA Nagydíjat követően, amikor az ölébe dobta a dobogón viselendő sapkát – és azzal is tisztában van, miért lett ideges csapattársa.

részletek

„Látványos F1-et, nézeteltérések nélkül!”

Ez a Mercedes célja Paddy Lowe technikai igazgató szerint, aki úgy gondolja, ezt remekül meg is tudják valósítani csapaton belül, ugyanis pilótáik harcolnak egymással, ám nincsenek ellentétek köztük.

részletek

Mire lenne kíváncsi Hamilton nézőként?

Lewis Hamilton eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha szurkolóként ülne le a televízió elé, hogy megnézzen egy 2016-os F1-es versenyt – szerinte mindenképpen izgalmas szezon lesz mindenki számára.

részletek

Ki lehet Hamilton „történelmi” ellenfele?

Toto Wolff szerint sokat beszélhetnek egy pilótapárosról a jövőben, azonban nem Nico Rosberget nevezte Hamilton legnagyobb riválisának – a legendás társat csapaton kívül kell majd keresni.

részletek

Lauda: Hamilton úgy vezet, mint egy isten

Niki Lauda szerint a mezőny jelenlegi legjobb versenyzője egyértelműen Lewis Hamilton, és ez nem csak a Mercedes fölénye miatt van így – csapattársával szembeni előnye is ezt bizonyítja.

részletek

Hamilton: A Red Bull küzdjön, ne panaszkodjon

Hamilton furcsállja, hogy a Red Bull ilyen rosszul kezeli a sikertelenséget – a brit szerint más csapatok inkább küzdenek, mintsem rögtön feladják a harcot és a kiszálláson gondolkodjanak.

részletek

Meglepettség és megkönnyebbülés a Mercedesnél

A Mercedesnél nem számítottak arra, hogy az első két rajtkockát bezsebelhetik a Japán Nagydíj időmérő edzésén – azonban miután ez sikerült, úgy érzik, fellélegezhetnek.

részletek

„Hamilton minden idők egyik leggyorsabbja”

Jenson Button szerint Lewis Hamilton az F1 egyik leggyorsabb versenyzője, legalábbis ami az egykörös tempót illeti – a brit szerint honfitársa ezért tud felülkerekedni Nico Rosbergen.

részletek