DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Mire lenne kíváncsi Hamilton nézőként?

Lewis Hamilton eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha szurkolóként ülne le a televízió elé, hogy megnézzen egy 2016-os F1-es versenyt – szerinte mindenképpen izgalmas szezon lesz mindenki számára.

Nemcsak a Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff, hanem Hamilton is úgy gondolja, hogy igazán jó csatákat vívhatnak Vettellel a 2016-os évben. A Ferrari már idén is folyamatosan zárkózik fel az élcsapatra, azonban egyelőre még többnyire az ezüstnyilak dominálnak a versenypályán. Wolff nemrégiben elmondta, nagyon büszkék arra, hogy egy legendás istállóval kell megküzdeniük – és biztos benne, hogy jövőre még szorosabb lesz ez a csata.

Hamilton, Vettel



Hamilton is hasonló véleményen van, szerinte kívülről is nagyon izgalmas lesz majd látni, hogy miképp csatáznak Vettellel és a Ferrarival a pályán. Mindkét pilóta 42 futamgyőzelmet tudhat a magáénak, ezzel a harmadik helyet foglalják el az örök ranglistán. „Ha szögre akasztanám a sisakom, és egy szurkoló lennék, akkor is azt akarnám látni, hogy hogyan küzdünk egymás ellen (Vettellel). Nagyon izgatott vagyok már a jövő év miatt” – mondta a Mercedes kétszeres világbajnoka.

A brit pilóta elmondta, nemcsak Vettel pályán mutatott teljesítményét tiszteli, hanem mint embert is nagyra értékeli. „Sebastian nagyon őszinte – ő tényleg olyan, mint mutatja” – mondta. „Egy remek pilóta, aki nagyon jó személyiséggel bír. Nagyon vicces srác, és én alig várom, hogy még sok-sok évig ellene versenyezhessek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: