Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Kanyar

Perez: Ne lehessen már levágni a kanyart csak úgy

A rutinos mexikói pilótának elege lett abból, hogy az egyetlen lehetséges előzési ponton az elöl levő pilóta simán levágja a sikánt és marad elől, utólagos büntetés ide vagy oda és ez elég gyakori eset.

részletek

Durván megnőtt az F1-es kanyarsebesség

A téli tesztek óta a rajongók állandó kérdése, hogy mennyit gyorsult idén a Formula-1. Rengeteget! A statisztikákban csemegézve érdekes adatokhoz is juthatunk. Melyik kanyar a leggyorsabb?

részletek

Hogyan szerzett jogosítványt ez a sofőr?

Nem tudjuk, hogy az illető szemével van-e a baj vagy az alapvető elsőbbségadási szabályokkal nincs tisztában, mindenesetre a lehető legrosszabb pillanatban kezdte meg a kanyarodást…

részletek

2017-ben átalakulhat a kanyarok jelentése

Bár manapság is előfordul, hogy néhány kanyaron padlógázzal hajtanak végig az F1-es pilóták, a McLaren technikai igazgatója szerint 2017-ben megnőhet ezek száma.

részletek

Ecclestone tisztázta a falas elképzelését

Az F1 ura sokakat megbotránkozatott azzal az ötletével, miszerint falakat kellene állítani a kanyarokba, hogy a pilóták semmiképp se vághassák le a pályát – Ecclestone most finomította nyilatkozatát.

részletek

Többen is elégedetlenek az utolsó kanyarral

A sepangi pálya talán legjelentősebb módosítását először próbálhatták ki a pilóták F1-es autókkal a pénteki edzéseken - nem sokan vannak, akik dicsérték a változtatást.

részletek
Olvastad már?