DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

Jet-ski

Bajnokok kampányolnak az etikus zöld jet-skizésért

A közutakhoz hasonlóan folyó és állóvizeinken is visszatetszést keltenek a szabályokra, a természet védelmére és az embertársaikra fittyt hányó erőszakos szabályszegők. Hozzájuk szeretne most szólni és jobb belátásra bírni őket három magyar világbajnok.

részletek

Kísérteties hasonlóság Hamilton és Kiss Norbi között

Mindketten autóversenyzők, mindketten felértek a csúcsra a saját szakágukban, ám ennél több is összeköti a brit és a magyar pilóta – mutatunk rögtön három dolgot is!

részletek

Idén jet-skivel lazítanak a magyar versenyzők

Kiss Norbi, Bessenyei Zoltán, Vida János, Walter Csaba, Bús Edina, Győrfi Alen. Kitűnő autó- és motorversenyzőink, akikben közös, hogy mindannyian idén kezdtek komolyabban foglalkozni a jet-skivel.

részletek

Mátyás király, pizzasütés, a jet ski és a macskák

Mégis hogy jönnek ezek össze, és ki jelenti közöttük a kapcsolódási pontot? Annyit segítünk, hogy hazánk jelenlegi egyik legeredményesebb autóversenyzőjéről van szó. Megfejtés a cikkben.

részletek

Bús Edina lett a leggyorsabb hableány

Napsütés, vízpart, száguldás, adrenalin, versenyek és gyönyörű szép, mosolygós autó- és motorversenyző lányok fürdőruhában – ez fogadta azokat, akik szombaton kilátogattak a dunaharaszti tóra.

részletek

Rossi, Amerika, csajok – hétvégi program

Bár túlzás lenne azt állítani, hogy az év legfergetegesebb motorsportos hétvégéje következik, de azért az elkövetkező napokban is láthatunk majd izgalmas versenyeket, csak jó helyen kell őket keresni. Segítünk!

részletek

Bús Edináék első vizes kalandja

Május 30-án a legjobb magyar autó- és motorversenyző hölgyek egy elitcsapata ezúttal vízen fogja összemérni egymással gyorsaságát egy külön számukra kiírt jet-ski versenyen. A lányok csütörtökön teljesítették első edzésnapjukat a dunaharaszti tavon.

részletek

Vízre szállnak legjobb női versenyzőink

Mindegy mi, csak gyorsan menjen! Így gondolják azok a kiváló magyar autó- és motorversenyző hölgyek, akik nem riadnak vissza a kihívástól, és egy számukra ismeretlen terepen, vízen is összemérik egymással gyorsaságukat.

részletek