DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

JeanTodt

Autósport-„olimpiát” rendez az FIA

Az FIA a Motorsport Világtanács legutóbbi ülésén bejelentette, hogy ősszel Rómában négy napos, olimpiai stílusú rendezvényt rendez majd, több szakágat felvonultatva.

részletek

Jean Todttól vett át díjat Szabó Krisztián

Újabb értékes elismerésben részesült a ralikrossz Európa-bajnoka: az év közép-európai tehetségeként nevezték meg, a különdíjat pedig az FIA elnöke adta át neki.

részletek

Todt álmai: Út a 2017-es WRC szabályokig

Jean Todt azt akarja a rali világbajnoksággal kapcsolatban, hogy ismét valóra váljanak az álmai.

részletek

Schumacher továbbra is küzd a gyógyulásáért

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher továbbra is harcol – árulta el Jean Todt, az FIA elnöke, aki a család közeli barátja, így rendszeresen érdeklődik egykori versenyzője állapotáról.

részletek

Retro – Schumacher legnehezebb győzelme

2003-ban ezen a napon rendezték a szomorú emlékű imolai F1-es futamot, melyet Michael Schumacher mindössze néhány órával azt követően nyert meg, hogy közölték vele édesanyja halálhírét, akit előző este még meglátogatott.

részletek

Jean Todt: A navigátori üléstől az FIA elnöki székéig

A navigátori üléstől az FIA elnöki székéig vezető út során Jean Todt az autósport különféle szintjein megtapasztalhatta, milyen is a sikert. A Maurice Hamilton által készített interjúban a francia sportdiplomata visszatekint karrierje emlékezetes pillanataira, az őt körülvevő emberekre és az előtte álló feladatokra, amelyeknek ma már csak egy részét jelenti az F1.

részletek