Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

JanMagnussen

Magnussen Montoyának köszönheti szerződését

Nem túl gyakori eset, hogy egy egykori Formula-1-es pilóta úgy ajánl valakit egy csapat figyelmébe, hogy személyesen nem is ismerik egymást, pedig Kevin Magnussen esetében ez történt.

részletek

Magnussen Alonso útjára léphet

A két pilóta egyáltalán nincs jó viszonyban egymással, egyvalamiben a dán mégis követheti a kétszeres világbajnokot. Máshol is versenyezne a Formula-1-en kívül, ráadásul saját édesapjával.

részletek

„Hívj fel, ha már gyorsabb vagy apádnál!”

Különös történetet mesélt el egy interjúban a 2014-ben a McLaren színeiben debütáló Kevin Magnussen: a fenti üzenet állt egy doboz Lego mellé csomagolva, melyet kissrácként kapott Ron Dennistől.

részletek

Magnussen: Autót sem kaptam a McLarentől

Úgy tűnik, a fiatal dán hadjáratot indított korábbi csapata ellen. Most felelevenítette, sosem kapta meg a McLaren 650S sportkocsit, ami céges autóként kijárt volna neki.

részletek

Magnussen-apa: A Renault jobb, mint a McLaren

Wokingban kegyvesztett lett, de versenyülést talált Enstone-ban – 2016 nagy visszatérője Kevin Magnussen lesz. Apja, Jan reméli, hogy fia a francia csapattal F1-es világbajnoki címig jut.

részletek

Magnussen Le Mans-ban akart indulni apjával

A McLaren új F1-es gépét ma először kipróbáló Kevin Magnussen elárulta, hogy továbbra sem tett le róla, hogy idén valamilyen sorozatban rajthoz álljon – sőt, apja Le Mans-csapata, a Corvette is eszébe jutott.

részletek
Olvastad már?