Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

HungarianBaja

Hazai terepen az átszabott Scania Qualisport Torpedo

Jelentős átalakítások után viszi táncba a Scania Qualisport Torpedo versenykamiont a Qualisport Racing csapata a hétvégén esedékes hazai Világkupa-futamon, a 15. Hungarian Baján. Kovács Miklós és gárdája az utolsó pillanatig dolgozott a sárga monstrumon, amellyel a csütörtöki adminisztratív- és technikai gépátvétel előtt teszteltek is egy rövidet.

részletek

Laller Racing Dakar Team – Hárman támadnak a világkupán!

Nagy erőkkel készül a HunGarian Baja tereprali világkupafutamra a Laller Racing Dakar Team. Nem csupán egy komoly megmérettetés vár Horváth Lajosékra, de mint csapat is szép kihívás elé néznek: ezúttal ugyanis már három motorossal vág neki a gárda a versenynek. Az LRDT másik két pilótáját, Kárpáti Pétert és Pajer Csabát faggattuk.

részletek

Első helyen érkezik Magyarországra a MINI John Cooper Works Rally

2018. augusztus 9-12. között rendezik meg hazánkban az FIA Cross Country Világkupa idei nyolcadik felvonását, az immáron tizenötödik Hungarian Baját, amelyen a brit prémiumgyártó két versenyautóval áll rajthoz – a tabella élén álló Jakub „Kuba” Przygonski és az öt évvel ezelőtti futamgyőztes, Joan „Nani” Roma párosával a volánok mögött.

részletek

Nincs mese, Laller csak előre tekint!

Nagy várakozásokkal indult Horváth Lajosnak a Hungarian Baja, de a technika keresztülhúzta a számításait. Nem csak ez hátráltatta az elszánt Dakarost, aki minden nyűgje ellenére is csak előre tekint, sőt elszántabb mint valaha!

részletek

Scania-siker a Hungarian Baján

2010 után újra kategória-győztesként zárta a Hungarian Baját, a terepralisok Világkupa-sorozatának hazai fordulóját a Qualisport Racing kamionos együttese. Kovács Miklós pilóta és két társa, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő óvatos versenyzéssel juttatta a dobogó legfelső fokára a Scania Qualisport Torpedót a Veszprém térségében rendezett összecsapáson.

részletek

Hungarian Baja: Al-Attijah negyedszer, Svitko először

Melós volt. Annyira, hogy a kétszeres Dakar-győztes Nasszer al-Attijah még inni is elfelejtett a majd’ száz kilométeres szelektív szakasz során, mert annyi dolga volt a tereppel. Mert persze próbálta tartani a tempót, hiszen nem akárki loholt a nyomában a gyári Minivel: a rali-világbajnokságon négyszer összetett második Mikko Hirvonen, aki történetesen tavaly – a katari távollétében – megnyerte a magyar tereprali világkupa-futamot, a HunGarian Baját.

részletek

Hungarian Baja: Al-Attijah és Svitko diktálja a tempót

A HunGarian Baja szombati 140 kilométeres szelektív szakasza bőven tartogatott kihívásokat a versenyzők számára, még akkor is, ha délutánra felszáradt, és már sokkal kevésbé volt csúszós.

részletek

Qualisport: Könnyed kezdés a Hungarian Baján

Nem túl népes a kamionosok mezőnye a XIV. Hungarian Baján, a terepralisok Világkupa-sorozatának hazai viadalán, ám a Qualisport Racing kamionosai így is élvezik a Veszprém térségében pénteken elkezdődött derbi hangulatát.

részletek

Laller - „Mindig a szívem csücske volt a Hungarian Baja!”

Horváth Lajos nagy kedvvel és lendülettel versenyre készül. Ez a megállapítás általános érvényű, de egy hazai erőpróba esetén mindig kicsit felértékelődik.

részletek

Hungarian Baja: Készen állnak a harcra!

Átestek a kötelező papírmunkán, de a versenyzőkön azért ilyenkor már látszik a harctéri izgalom – az, hogy legszívesebben már most ráállnának a gázra.

részletek

Újra hazai terepen a Scania Qualisport Torpedo

A különítmény ezúttal hazai pályán, a terepralisok Világkupa-sorozatának nálunk tartott futamán, a Hungarian Baján vesz részt Veszprém térségében.

részletek

Dakarosok nyomában – itt a lehetőség, hogy belekóstolj a tereprali világába

A tereprali szerelmeseinek óriási lehetőség, hogy idén először nemcsak nézőként élvezhetik a világkupa-futam izgalmait, hanem aktív részesei is lehetnek.

részletek
Olvastad már?