DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Hockenheimring

A már bajnok Rast megint nyert, Button top 10-ben

Sort kerítettek a DTM és a Super GT közös futamára a német szezonzáró hétvégén, Hockenheimben, ahol Rast a bebiztosított bajnoki cím után sem lassított, és újabb győzelmet szerzett. A japán bajnokság vendégszereplői közül egyedül Button futama sikerült jól.

részletek

Nem fog segíteni a Mercedes a Német Nagydíj megmentésében

A Mercedes abban még segített, hogy az idei versenyt a rendezők tető alá tudják hozni, az F1-es csapat főnöke, Toto Wolff szerint viszont a 2020-as eseménynél erre már szinte biztosan nem kerül sor.

részletek

A Red Bull Németországban még erősebb lehet

A Silverstone-ban látott teljesítménye alapján nagy reményekkel érkezik Hockenheimbe a Red Bull F1-es csapata. A kanyarok fekszenek az RB15-ösnek, egyenesből pedig kevesebb van Németországban.

részletek

Tükörsima Wittmann-győzelem a DTM szezonnyitóján

Marco Wittmann a 2019-es DTM-szezonnyitón a Hockenheimringen a pole-ból indult, jól is jött el a rajtnál a csuromvizes pályán, majd rajt-cél győzelmet aratott a bajnokság turbós korszakának első versenyén, miután maga mögött tudta tartani az Audikat.

részletek

Mick Schumacher: Az álmomat élem

Mick Schumacher megszerezte élete első formulaautós bajnoki címét a Formula–3 hockenheimi szezonzáró hétvégéjén. Elmondása szerint ezzel valóra váltotta egyik legnagyobb álmát.

részletek

Mégis lesz Német Nagydíj 2019-ben?

Sokáig úgy tűnt, hogy anyagi nehézségek miatt nem rendezik meg jövőre a Német Nagydíjat, azonban így, hogy Miamiban jövőre biztosan nem lesz futam, valószínűleg megmenekült Hockenheim.

részletek

Vettel kiesett az őrült német versenyen, Hamilton megúszta a büntetést és nyert!

Vettel az időmérőn ki tudta használni a hazai pálya előnyét, ráadásul Hamilton csak a mezőny sűrűjéből, a 14. helyről vághatott neki a futamnak., A vasárnap aztán már nem róla szólt.

részletek

A két Sauber és Szirotkin az élen az esős 3. szabadedzésen

A Német Nagydíj harmadik szabadedzésére egész komoly kis eső kezdett rá Hockenheimben, így pedig azért közel sem volt akkora aktivitás a pályán az időmérő előtt.

részletek