DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

F1Esports

Bereznay dobogó közelében az F1 Esportsban

Negyedik és hetedik helyet gyűjtött a szimulátoros F1-es bajnokság e heti versenyein az Alfa Romeo versenyzője, de az Alpine-t erősítő Sipos Patrik is pontokkal gazdagodott.

részletek

F1 Esports: Taroltak a McLaren-játékosok

Spában Bari Boroumand aratta az első sikerét, míg a részben esős zandvoorti versenyén az ezzel az összetettbeli vezetését is megerősítő Lukas Blakeley dominált az F1 Esports Pro Seriesben.

részletek

F1 Esports: Újonc győztes a szezon futamán

A 2022-es szezon eddigi legizgalmasabb versenyét hozta az ausztriai negyedik forduló az F1 Esports Pro Seriesben, ahol a Haas újonc játékosa első győzelmét ünnepelhette.

részletek

F1 Esports: Megvannak az első magyar pontok

Az Alpine-nál szereplő Sipos Patrik a nyolcadik helyet kaparintotta meg a virtuális Silverstone-ban rendezett harmadik versenyen, ahol a Red Bull begyűjtötte idei első győzelmét.

részletek

F1 Esports: Duplázott a McLaren versenyzője

A bahreini nyitány után az imolai fordulót is Lucas Blakeley nyerte, ezúttal a Red Bull duója ellen védekezve. A magyar színeket az Alpine-t erősítő Sipos Patrik képviselte a második futamon.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports Pro Series 2022-es idénye

A Bahreini Nagydíjjal kezdetét vette a 2022-es F1 Esports Series Pro bajnoksága szerdán este. A McLaren Shadow versenyzője, Lucas Blakeley győzelmével zárult az első verseny.

részletek

Challengers: Az F1 Esports magyar kihívói

Négy magyar e-versenyző is szerepelt az F1 Esports Challengers 2022-es szezonjában. Szelle Kristóf a bravúros harmadik helyen végzett a pontozásban. Interjúk a magyar indulókkal és versenymérnökeikkel.

részletek

Magyar dobogó az F1 Esports Challengersben, Szelle Kristóf bejutott a Pro Exhibitionre

Csütörtökön utolsó két futamához érkezett az F1 Challengers széria. Minden idők legnehezebb mezőnyében Szelle Kristóf 3., Szabó-Kónyi Bence a 9., Mayer Milán a 16., Boda Zoltán a 17., Bial Zsolt a 18. helyen állt összetettben az utolsó event előtt.

részletek

Címvédés az F1 Esports szezonzáróján

Jarno Opmeer tavaly az Alfa Romeóval, idén a Mercedes színeiben lett a virtuális széria bajnoka. Sipos Patrik végül nyolc pontjával 19. helyen zárta a szezont.

részletek

F1 Esports: Csapatbajnok a Mercedes

Akárcsak a valós F1-ben, a hivatalos e-sport-bajnokságban is behúzták a csapatok között az elsőséget az Ezüst Nyilak – ráadásul egyéniben is nagy az esélyük. Sipos Patrik újra pontokat szerzett.

részletek

Újabb magyarok az F1 Esports előszobájában

Októberben elkezdődött az F1 e-sport legizgalmasabb időszaka. Elindult a világbajnokság, valamint ennek előszobáját jelentő Challengers kvalifikáció. Ezen az eseményen bárki elindulhatott, aki betöltötte a 16. életévét és rendelkezik az F1 2021 játékkal.

részletek

F1 Esports: Három bajnokesélyes maradt

A címvédő Jarno Opmeer nyerte az austini pályán tartott kilencedik fordulót, ezzel átvette a bajnokság vezetését is. Már csak egyetlen tripla maradt a szezonból, melyen hármas összecsapás várható a végső sikerért.

részletek