Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

F1Esports

Magyar dobogó az F1 Esports Challengersben, Szelle Kristóf bejutott a Pro Exhibitionre

Csütörtökön utolsó két futamához érkezett az F1 Challengers széria. Minden idők legnehezebb mezőnyében Szelle Kristóf 3., Szabó-Kónyi Bence a 9., Mayer Milán a 16., Boda Zoltán a 17., Bial Zsolt a 18. helyen állt összetettben az utolsó event előtt.

részletek

Címvédés az F1 Esports szezonzáróján

Jarno Opmeer tavaly az Alfa Romeóval, idén a Mercedes színeiben lett a virtuális széria bajnoka. Sipos Patrik végül nyolc pontjával 19. helyen zárta a szezont.

részletek

F1 Esports: Csapatbajnok a Mercedes

Akárcsak a valós F1-ben, a hivatalos e-sport-bajnokságban is behúzták a csapatok között az elsőséget az Ezüst Nyilak – ráadásul egyéniben is nagy az esélyük. Sipos Patrik újra pontokat szerzett.

részletek

Újabb magyarok az F1 Esports előszobájában

Októberben elkezdődött az F1 e-sport legizgalmasabb időszaka. Elindult a világbajnokság, valamint ennek előszobáját jelentő Challengers kvalifikáció. Ezen az eseményen bárki elindulhatott, aki betöltötte a 16. életévét és rendelkezik az F1 2021 játékkal.

részletek

F1 Esports: Három bajnokesélyes maradt

A címvédő Jarno Opmeer nyerte az austini pályán tartott kilencedik fordulót, ezzel átvette a bajnokság vezetését is. Már csak egyetlen tripla maradt a szezonból, melyen hármas összecsapás várható a végső sikerért.

részletek

F1 Esports: Aston-siker, magyar pontok

Lucas Blakeley vette át az összetett pontverseny vezetését az F1 e-sport-bajnokságának portimaói és zandvoorti versenyei után. Utóbbi futamon az Alpine-t erősítő Sipos Patrik nyolcadik lett.

részletek

Red Bull-Mercedes csata még mindig, virtuálisan is

Sehogy sem ereszti egymást a két nagycsapat, az F1 Esports mezőnyéből is az ő pilótáik emelkednek ki egyelőre. Nekik remek versenyük volt, Bereznay Dániel azonban kevésbé volt szerencsés.

részletek

Máris az élen az F1 Esports címvédője

Elkezdődött a virtuális F1-es szezon is, csütörtökön már a harmadik versenyt rendezték. A sorozat tavalyi győztese nem is kezdhetett volna ennél jobban, folytatódott a megkezdett menetelés.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports szezonja – Bereznay számára pont nélkül

Szerda este elindult a hivatalos F1-es e-sport-szezon: az első két fordulót a virtuális bahreini és kínai pályán tartották. A McLarenhez szerződő Bereznay Dániel csak az egyik futamon indult.

részletek

Két magyar is indul az F1 Esports idényében

Bereznay Dániel a McLarenhez igazolt, idén azonban lesz még egy honfitársunk a 30 fős mezőnyben Sipos Patrik révén, aki az Alpine színeit fogja képviselni a virtuális megmérettetéseken.

részletek