Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

F12019

Az év párharcát produkálta Leclerc és Albon

A monacói és a thai-brit elképesztő csatáját hozta az Interlagosban futott Virtuális Holland Nagydíj, amelyen a győzelem sorsát végül egy időbüntetés döntötte el idejekorán a Red Bull-os javára.

részletek

Random biztonsági autós káosz az F1-esek jótékonysági futamán

Kaotikusan alakult a Race For The World elnevezésű virtuális verseny szervezési bakikkal, de a fő célt sikerült teljesíteni: 33 000 dollár gyűlt össze a koronavírus elleni küzdelemre.

részletek

Norris: Az F1 2019-nek köze sincs a valósághoz, a Gran Turismo szörnyű

A gamer F1-es a hivatalos játékot és az iRacinget is használja, és nem is kérdés, melyik pártján áll. Megérti, Max Verstappen miért nem volt hajlandó csatlakozni sem a virtuális szériához.

részletek

Újraalkották a 2019-es idény összes balesetét

Monstre, több mint 40 perces videóval jelentkezett a futamok történéseit a játékban feldolgozó videós: ezúttal idei verseny híján a tavalyi bukásokat gyűjtötte egy csokorba az F1 2019 segítségével.

részletek

Verstappen nem indul a virtuális Bahreini GP-n

Hiába az egyik legjobb szimulátoros az F1-es mezőnyben, a Red Bull pilótája nem vesz részt a Formula-1 által szervezett online eseményen, mivel elmondása szerint nem ismeri a játékot.

részletek

Vezetési segédletekkel indul az F1-es pilóták szimulátorversenye

A globális versenyhalasztások forgatagában egyre többen kényszerülnek rá a virtuális platformon zajló futamok megrendezésére. A hétvégén elindul a hivatalos Formula-1-es is, komoly esélykiegyenlítéssel.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Melbourne-ben

Egy játékos az F1 2019 játékban próbálta ki, milyen ellentétes irányban végigszáguldani az évadnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Albert Park vonalvezetésén.

részletek

Virtuálisan újraalkották az idei tesztbaleseteket

A tv-közvetítéseknek hála ezúttal már a két barcelonai gyakorlás egyetlen megforgásáról vagy ütközéséről sem maradtunk le – mindezeket pedig immár az F1 2019-es játékban is újranézhetjük.

részletek

Túl lehet-e élni Bakut visszafelé?

Az Alfa Romeo e-sportos csapatának vezetője, az aarava névre hallgató YouTube-videós próbálkozott meg ezzel, ráadásul verseny közben – a végeredmény pontosan az lett, mint amire mindenki számít!

részletek

Újraalkották Vettel tavalyi hibáit a játékban

Úgy tűnik, az F1-es eseményeket virtuálisan újrakreáló YouTube-csatorna videósa végigmegy az összes élmenő 2019-es hibán – ha gonoszak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy a németnél volt miből meríteni…

részletek

Ilyen egy szimulátoros világrekord a Hungaroringen

Jarno Opmeer, a Renault e-sport versenyzője töltötte fel az alábbi videót, 1:13.945-ös rekordkörével az F1 2019-ben. Annak elég furcsa üzenete van, hogy a csúcsot egy Mercedest vezetve érte el.

részletek

Repülő autó az F1 2019-ben?

Érdekes hibáról tett fel videót az F1 2019 egyik felhasználója: az autó teljesen elveszítette kapcsolatát a talajjal. Ti is tapasztaltátok már ezt a bugot?

részletek
Olvastad már?