Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 18. kedd

F12019

Újraalkották a 2019-es év legszebb előzéseit

Verstappen Leclerc ellen Spielbergben, Mercedes házi csata Silverstone-ban, Verstappen manővere Hamilton ellen Interlagosban – többek között ezeket is újraélhetjük, ezúttal az F1 2019 játékban.

részletek

Újraalkották az F1-es szezon legnagyobb csatáit

Azt már megszokhattuk, hogy minden F1-es futam láthatunk egy virtuális rekreációt az eseményekről, most viszont az F1 2019 segítségével megalkották a szezon tíz legnagyobb csatáját is.

részletek

Az F1-es szezon dióhéjban – a játékban

Ausztráliától Abu Dhabiig: az F1 2019 segítségével készült videó jó párszor megnevettet minket, miközben felidézi a szezon emlékezetes pillanatait – mint a Ferrari taktikai „remeklései” –, az unalmas futamokat viszont gyorsan lerendezi.

részletek

Virtuálisan odaér a dobogóra Bottas?

A népszerű F1-szimulátoros, a brit Aarava lejátszotta az Abu Dhabi Nagydíjat Valtteri Bottas autójával. A finn negyedik lett, ő vajon odaér a dobogóra a monitor előtt?

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Abu Dhabiban

A valóságban ilyenre aligha kerülhetne sor, de egy videós kipróbálta a legfrissebb F1-es játékban, milyen lenne ellentétes irányban megtenni egy kört a szezonzárónak otthont adó pályán.

részletek

Pole-kör Suzukában és a játékban

Egymás mellé tették Sebastian Vettel rajtelsőséget érő körét és az F1 2019-es próbálkozást a Ferrarival. Úgy tűnik, Dmitry Suchkov nüasznyival gyorsabb a négyszeres világbajnoknál.

részletek

F1 2019: Mit kezd Hamilton az őt lerajtoló Vettellel?

Egy háromkörös futamot nézhetünk végig az F1 idei hivatalos játékában, az F1 2019-ben. Az élről induló Lewis Hamiltont lerajtolja Sebastian Vettel, de a német vajon kitart-e a célig?

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Suzukában

Ugye, Ti is mindig kíváncsiak voltatok rá, milyen lenne, ha a másik irányból száguldanának át az F1-esek a S-kanyarokon, a Spoonon vagy a 130R-en? Az alábbi videós kipróbálta.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Szocsiban

Az elmúlt években mindenki kiismerhette az F1-es Orosz Nagydíjnak otthont adó pálya kanyarjait – de vajon milyen lenne végigszáguldani rajtuk az ellenkező irányból?

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Vettel Monzában?

Az Alfa Romeo e-sportos csapatát is irányító videós, Aarav Amin kipróbálta, hányadik helyig tud előrelépni a Ferrari sztárjával az utolsó kockából indulva az olasz pályán.

részletek

Ilyen egy Ferrari-kör Monzában visszafelé

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Albon Spában?

A Red Bullba átülő pilóta a valóságban is a mezőny hátsó traktusából rajtol a Belga GP-n, az Alfa Romeo e-sportos főnökének kinevezett videós pedig a játékban nézte meg, meddig tud felzárkózni vele.

részletek
Olvastad már?