Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

F12019

Lehet-e egy perc alatti kört futni Spielbergben?

Az Alfa Romeo e-sport-csapatának élére is kinevezett Aarav Amin megkísérelte egy teljesen felcsavart autóval az F1 2019-es játékban – hogy sikerült-e neki, az a videóból kiderül.

részletek

Így fejlődtek az F1-es játékok 1979 óta

A sor játékgépes csodákkal kezdődik: a Monaco GP, Turbo és Pole Position voltak az első hírnökök a hosszú sorban, melynek a végén az F1 2019-et találjuk.

részletek

Raikkönen Youtube-sztár ellen versenyzett

Ugyan Kimi Raikkönen F1-es világbajnok, de vajon hogyan boldogul a virtuális világban? A finn pilóta az Alfa Romeo E-sports csapatának tagja, a YouTube-on ismertté vált Aarava ellen versenyzett. De vajon ki nyert?

részletek

Amikor erdő növi körbe a brazil F1-es pályát

Az F1 2019-ben egzotikusabbá is tehetjük a pályát: ebben a videóban Interlagost borították el a fák, így egészen más érzés leküzdeni egy kört a brazil aszfaltcsíkon.

részletek

A virtuális Hamilton is megnyeri a Brit GP-t?

A dolga nehezebb: a második helyett az utolsó helyről rajtol, ráadásul biztonsági autó sem segíti. Az F1 2019-ben is lefutottak egy alternatív Brit Nagydíjat, őrült utolsó körrel.

részletek

Ilyen egy F1-es kör visszafelé Silverstone-ban

Ha a valóságban erre nem is kerülhet sor, a virtuális világban érdemes kipróbálni, milyen érzés végigszáguldani a menetiránnyal szemben a brit pályán – az alábbi videós pont ezt tette az F1 2019-ben.

részletek

Rajtol az F1 Hungary Liga VII. szezonja

Jövő héten kezdetét veszi az egyik legrégebbi és legszínvonalasabb magyar F1-es szimulátorbajnokság. Alább olvasható a liga bemutatása a szervezők szavaival.

részletek

Norris már előre lejátszotta a Brit Nagydíjat

A McLaren pilótája az F1 2019-cel játszott és erről meg is tekinthető egy közel egyórás videó - remélhetőleg a valóságban nem hibázik olyat, mint a videó második körében...

részletek

Ennyiben más az F1 2019, mint a valóság

A Paul Ricardon nézhetünk meg egy kört Lewis Hamiltontól a valóságban és mellette egyet az F1 2019-ben - pontosan összehasonlíthatjuk, hogy mennyire élethű a számítógépes játék.

részletek

F1 2019: Részlet az F2 sztorimódjából

A legújabb Formula-1-es játékban egy fiatal, feltörekvő versenyző bőrébe is bebújhatunk, és átélhetjük a Formula-2 izgalmas mindennapjait. Részletek a Codemasters hó végén megjelenő szimulátorából.

részletek

Ennyit fejlődött a hivatalos F1-es játék a 2010-es években

A Formula-1 hivatalos Youtube-csatornája tett ki egy videót, amelyben egymás mellett nézhetjük meg a játék 2010-es és 2019-es verzióját.

részletek

Bereznay is véleményezte az F1 2019-et

Bár személyesen még nem próbálhatta ki, az F1 Esports tavalyi összetettbeli ezüstérmese így is összegyűjtötte és elmondta, mit érdemes tudni a néhány hét múlva megjelenő új játékról.

részletek
Olvastad már?