DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

Britsajtó

Brit sajtó: Végre lovagi címet kap Hamilton

Sir Lewis Hamilton lesz hamarosan a Formula-1 hétszeres világbajnokának hivatalos megnevezése: a szigetországi lapok tényként kezelik, Boris Johnson közbenjárására újévkor lovaggá ütik a versenyzőt.

részletek

Sajtó: Bottas nyélbe ütötte 2021-es szerződését

A szezonnyitó nyertese, Valtteri Bottas egy ötödik szezonra is a Mercedes versenyzője marad, szóban megszületett a megállapodás a felek között – írja az Autosport.

részletek

Sajtó: Hamilton már 16 milliárdos fizetéssel beérné

A következő hetekben tárgyalóasztalhoz ül Lewis Hamilton és Toto Wolff, hogy aláírják az új szerződést. Az évi 40 millió fontos bérigény alacsonyabb a korábban emlegetett összegnél, de így is fizetésemelést jelent – írják Nagy-Britanniában.

részletek

Sajtó: Hamilton visszavonultatta Rosberget

Nico Rosberg világbajnok lett, de fejben nem volt elég erős, hogy tovább viselje a terhet, melyet csapattársa jelent – vélekednek az angol lapok. Eközben állítólag már a fél mezőny megkereste a Mercedest.

részletek

Brit sajtó: Kirúghatják Hamiltont

A Mercedes nem örült a háromszoros F1-es bajnok Abu Dhabiban alkalmazott taktikájának, amire persze rögtön rárepült a szenzációt szagló szigetországi sajtó. Egyesek szerződésbontást, a mérsékeltebbek eltiltást emlegetnek.

részletek