Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Bojkott

Az olasz sajtó bojkottra sarkallja a Ferrarit

Emberemlékezet óta nem történt olyan, hogy az F1 legnépszerűbb csapata kihagyjon egy versenyt, egy olasz sportnapilap most mégis ezt szeretné elérni, ha az FIA kedvezőtlenül dönt Sebastian Vettel ügyében.

részletek

Az ausztrálok egy dologtól félnek, és az nem a bojkott

Az Ausztrál Nagydíj szervezőihez is gyorsan eljutott az a híresztelés, amit a napokban egy német lap vetett fel. De hogy a csapatok bojkottálnák a jövő hétvégi futamot? Ugyan, ennél nagyobb gondok is vannak.

részletek

Wolff és Horner csak nevetnek a bojkott hírén

Az F1 nagyobb istállóinak vezetőit egyáltalán nem hatotta meg, hogy néhány kisebb csapat körében felmerült egy futam bojkottálásának lehetősége. Toto Wolff és Christian Horner szerint ez senkinek nem válna hasznára.

részletek

Abu Dhabiban valósulhat meg a bojkott?

Az USA Nagydíj hétvégéjén ugyan nem került sor a pénzek elosztása miatt elégedetlenkedő kisebb F1-es csapatok emlegetett bojkottjára, de német források szerint a szezonzáróra ismét feléledhetnek ezek a törekvések.

részletek

Két órával a rajt előtt törölték a bojkottot

Mint az kiderült, nagyon sokáig nem lehetett biztosan tudni, hogy hány autó fog részt venni a tegnapi USA Nagydíjon, hiszen a bojkott lehetősége szinte az utolsó pillanatig a levegőben volt.

részletek
Olvastad már?