DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

BertaBenjámin

Berta Benjamin kategóriagyőzelmei Spában

A Zinox F2000 Formula Trophy és a Drexler Formel Cup ezúttal a legendás Belga versenypályára, Spa-Francorchamps-ra látogatott, ahol ismét közel 40 induló szerepelt az előzetes nevezési listán.

részletek

Berta Benjamin: Formula-1-esek nyomdokaiban!

Berta Benjamin a Motopark színeiben indult az Euroformula Open hazai futamain a Hungaroringen.

részletek

Berta Benjamin a nagyok nyomdokaiba lép a Motoparknál!

A tavalyi Euroformula Openben tett kitekintés után Berta Benjamin idén is elindul a nívós Formula-3-as bajnokság hungaroringi hétvégéjén.

részletek

Berta Benjamin kimaxolta a Red Bull Ring-i versenyhétvégét

A SOLUTION Racing pilótájának dominanciája már a szombati időmérő edzésen megmutatkozott, majd a pole-ból indulva mindkét futamot rajt-cél győzelemmel megnyerte. Akárcsak Imolában…

részletek

Berta Benjamin 100 %-os teljesítményt nyújtott Imolában

A SOLUTION Racing pilótájának dominanciája már a pénteki időmérő edzésen megmutatkozott, majd a pole-ból indulva mindkét futamot rajt-cél győzelemmel megnyerte.

részletek

Berta Benjámin: Dupla dobogó Vallelungában, debütálás az Eurofurmula Openben

Az elmúlt hétvégén Vallelungában folytatódott a TopJet FX2000/Drexler Formel Cup széria, ahol Berta Benjámin azonnal bekezdett, hiszen a kvalifikáción elért negyedik helyezése után az első futamon a TOP3-ban landolt, majd ezt vasárnap újból megismételte.

részletek

Red Bull Ring: Berta Benjámin szikrázó küzdelem után ötödik

Az elmúlt hétvégén Ausztriába, a Red Bull Ringre látogatott a TopJet FX2000/Drexler Formel Cup sorozat. A magyar színeket képviselő Berta Benjáminra szombaton és vasárnap két időmérő és verseny várt, a SOLUTION Racing Team pilótája pedig nagy harc után végül mindkét futamot az előkelő ötödik helyen végzett.

részletek

Berta Benjámin Imolában is gyakori vendég volt a pódiumon

Egy csodálatos pálya, rapszodikusan változó körülmények, és a szabályokat nem mindig tisztelő ellenfelek: ez várt Berta Benjáminra Imolában, az FX2000 Trophy/Drexler Formel Cup hétvégi fordulóján. A SOLUTION Racing Team pilótája minden hátráltató tényező ellenére nagyot villantott, Berta Beni az olasz bajnokságban és a Drexler Formel Cupban is egyaránt dobogóra állt.

részletek

Berta Benjámin: Erős tempó, felzárkózás és a küzdelem Monzában

A világhírű monzai pályán folytatódott a TopJet FX2000 Trophy és a Drexler Formel Cup sorozat, ahol a magyar színeket Berta Benjámin képviselte. Honfitársunkra szombaton egy-egy kvalifikáció és verseny, vasárnap pedig egy újabb futam várt, a SOLUTION Racing Team pilótája pedig hozta a tőle megszokott bitang tempót.

részletek

Gender: Grobnikban is a győzelem a cél

Újabb futamgyőzelmekért lép pályára Horvátországban, az Automotodrom Grobnikon a Gender Racing Team a hétvégén a hazai bajnokság és az FIA CEZ Zone Trophy verseny sorozat aktuális bajnoki fordulóján.

részletek