Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Amatőrgokart

Indul a 2020-es Amatőr Gokart Bajnokság

A 2019-es szezon több szempontból is egyedülálló volt a bajnokság életében. Egyrészt ez volt az első szezon az új SODI GT4 390 ccm-es, szárazkuplungos gépsárkányokkal.

részletek

F1 Amatőr Kart: A 10. futam következik

Magyarország legerősebb amatőr gokart bajnoksága a 10. futamához érkezett, mely a mogyoródi Hungaroring, a csömöri KartFarm, a kulcsi gokart pálya és a százhalombattai Battaring után a kiskunlacházi Speedwayre, a versenysorozat leglendületesebb pályájához érkezik.

részletek

A szezon felénél jár az F1 Amatőr Kart bajnokság

A 2019-es F1 Amatőr Kart gokartbajnokság a szezon feléhez érkezett. Több száz pilóta jelenleg hat futamon van túl a 13-ból.

részletek

Indul a 2019-es Amatőr Gokart Bajnokság

A 2018-as szezon több szempontból is egyedülálló volt a bajnokság életében. Az induló 6 kategóriában részt vevő versenyzők egy komoly, kiélezett idényt tudhatnak maguk mögött, szoros csatákkal és kiélezett versenyekkel. Mind az abszolút amatőr, mind pedig a tapasztalt pilóták idén rekordszámban neveztek a futamokra. A szezon díjátadója januárban került megrendezésre a budafoki Gokart Arénában, ahol több mint 70 résztvevő ünnepelte a bajnokokat.

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: A legkedveltebb pálya, Kulcs következik

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 11-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Csömörre látogat az Amatőr Gokart Bajnokság

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 10-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

részletek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság ezúttal Százhalombattára látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság III. futamára, mely a csömöri KartFarm és a mogyoródi Hungaroring futamok után a százhalombattai Battaringre látogat.

részletek

Amazonok összecsapása a Gokart Sportarénában

Elrajtolt az első Gokart Sportaréna Ladies Cup Budapest legújabb gokart-gyöngyszemében, a 4000 m2-es Gokart Sportarénában nyolc hölgy részvételével.

részletek

Márciusban indul az F1 AmatőrKart Bajnokság

És végre... elérkeztünk az újabb szezonhoz. Ez minden év egyik legizgalmasabb része, hiszen sokan, átlagosan 50-70 amatőr versenyző esik egymásnak a 13 futamon, 5 kategóriában. A szezon elején mindig az a jó, hogy senki sem húzott el pontszámban a másiktól, mindenki tiszta lappal, egyenlő esélyekkel vág neki.

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Indul a 2017-es szezon

Az idei évben is elindul a megújult F1AmatőrKart bajnokság, melynek első fordulóját a váci Sport Gokartban rendezik meg.

részletek