DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Gokart

Amatőr Gokart Bajnokság: A legkedveltebb pálya, Kulcs következik

Az F1 Amatőr Kart bajnokság 2018-as szezonja eddig nagy párharcokat hozott, hiszen már a 13 futamból 11-et maguk mögött tudhatnak a pilóták.

Rengeteg újonc is csatlakozott idén versenysorozathoz, a gyengébbek már fel is adták, a kitartóbbak új ismerősöket és rengeteg élményt szereztek, ráadásul egy remek tapasztalati tőke a 2019-es szezonra, ahol már akár a Monster Energy és a bajnokság által kínált nyereményekért is komolyan versenybe szállhatnak.



A következő futam szeptember 29-én a Budapestről mindösszesen 30 perces autóútra lévő, hosszú egyenese és szélessége miatt egyik legkedveltebb pályára, a kulcsi gokartpályára látogat, ahol jelenleg 50+ regisztrált amatőr pilóta fog összecsapni egymással különböző kategóriákban Az újoncok az EASY-ben, a fiatalok a JUNIORBAN, a harcedzettebbek a LIGHT, SENIOR és HEAVY-ben, a tavalyi kategóriabajnokok pedig a MONSTERS-ben. Mint minden alkalommal, délig a szabadedzések és az időmérő futamok futnak, majd megkezdődnek a futamok, melyek repülőrajttal engedik egymásnak az adrenalinfüggő pilótáinkat.

Egy remek családi program, mely valóban egy teljes napos elfoglaltságot jelent, akár piknikkel is egybekötve a pálya szélén, szurkolva szerettünknek, melyet akár interjúkkal tarkított, LIVE videós közvetítéssel is követhetnek facebookon a barátok.

Ne maradjatok le, jelentkezzetek, ha kipróbálnátok magatokat! Mutassátok meg, hogy oviban is benzingőz volt a jeletek, mindezt nagyobb anyagi ráfordítás nélkül. A felszerelést a bajnokság biztosítja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: