DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Gokart

Az F1 Amatőr Kart bajnokság ezúttal Százhalombattára látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság III. futamára, mely a csömöri KartFarm és a mogyoródi Hungaroring futamok után a százhalombattai Battaringre látogat.



Ha egy kis kihívásra vágysz, és összemérnéd tehetséged más amatőr pilótákkal, ráadásul nagyobb anyagi ráfordítás nélkül, jelentkezz, hiszen bárki megtalálja számára a legmegfelelőbb kategóriát a kezdőtől, a junioron át, egészen a tapasztalt seniorig. A felszerelést a bajnokság biztosítja, a kezdőlöketet pedig a Monster Energy!

A Battaring az M6-os autópálya mentén Százhalombattán, a Batta Ipari Parkban helyezkedik el, otthont adva a térség legkorszerűbb szabadtéri gokart pályájának- és kiszolgáló egységének. A pálya a BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék által akkreditált, kialakításában a suzukai Formula 1-es versenypályához hasonlóan nyolcas alakú, felüljáróval és alagúttal rendelkezik. 480 m hosszú, 5-8 m széles, tempós egyenes szakaszokkal és technikás kanyarkombinációkkal bír. A rázókövek és megnövelt bukóterek igazi versenypálya-hangulatot adnak. Kilátóteraszról az egész pálya belátható, így a nézők számára is élvezhetővé válik a száguldás. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: