Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

F1AmatőrKart

F1 Amatőr Kart: A 10. futam következik

Magyarország legerősebb amatőr gokart bajnoksága a 10. futamához érkezett, mely a mogyoródi Hungaroring, a csömöri KartFarm, a kulcsi gokart pálya és a százhalombattai Battaring után a kiskunlacházi Speedwayre, a versenysorozat leglendületesebb pályájához érkezik.

részletek

A szezon felénél jár az F1 Amatőr Kart bajnokság

A 2019-es F1 Amatőr Kart gokartbajnokság a szezon feléhez érkezett. Több száz pilóta jelenleg hat futamon van túl a 13-ból.

részletek

F1 Amatőr Kart bajnokság - Csömör következik

Történelmet írt az F1 Amatőr Kart gokart bajnokság az idei év első futamán, mely a nagy presztízsű Hungaroringre látogatott.

részletek

Megújult budafoki Gokart Aréna

Ha valaki azt mondja Pest megyében, vagy legalábbis Budapest és környékén, hogy gokart, akkor az emberek 70%-nak a budafoki gokart aréna ugrik be.

részletek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság Kulcsra látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság IV. futamára, mely a csömöri KartFarm, a mogyoródi Hungaroring és a százhalombattai Battaring futamok után a beszédes nevű Kulcsi Gokart Pályára látogat.

részletek

Az F1 Amatőr Kart bajnokság ezúttal Százhalombattára látogat

Megnyílt a nevezés az F1 Amatőr Kart - Amatőr Gokart Bajnokság III. futamára, mely a csömöri KartFarm és a mogyoródi Hungaroring futamok után a százhalombattai Battaringre látogat.

részletek

F1 AmatőrKart Bajnokság: Jön a 4. futam

Már 3 pazar és kiélezett versenyen (Vác, Hungaroring, Battaring) van túl a 13 futamos versenysorozat, a következő pedig a közkedvelt Kulcsi Gokart Pálya lesz!

részletek
Olvastad már?