DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

2018

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Az egyik legkedveltebb kategóriánk következik, amelyben ugyan idén is számos jelölt közül válogathattunk, ám valószínűleg sokunk fejében ott motoszkált, hogy melyik eset kerekedik majd felül a többin.

részletek

Ez volt Raikkönen legnagyobb hibája idén

Kimi Raikkönen évek óta Sebastian Vettel árnyékában volt a Ferrarinál. 2018 második felében azonban számos alkalommal legyőzte a németet. Két komoly hiányosság volt a finn szezonjában.

részletek

Maga a Haas sem számított ilyen szezonra

A hatodik helyet tűzték ki év elején, ehhez képest negyedik pozícióért harcoltak. Günther Steiner csapatfőnök elmondta, a sikeren felbuzdulva miért nem fogják elkezdeni jelentősen növelni csekély, 160 fős létszámukat.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Ahogy szép előzések vagy érzelmes pillanatok, úgy nagy balesetek nélkül sem múlhat el egy Formula-1-es évad. A kezdeti ijedtséget szerencsére az esetek 99%-ában megkönnyebbülés követi, utólag csak az izgalmi értéket hagyva meg a nézőkben.

részletek

Lauda élete legrosszabb élményén van túl

Niki Lauda akaratereje elpusztíthatatlan. Korábban is több komoly nehézséget túlélt már, de az idei nyári történéseket élete eddigi legrosszabb élményének nevezte. Azóta viszont már autót is vezet.

részletek

Ennyibe kerül a Formula-1 az élen

Évtizedek óta tudjuk, hogy a száguldó cirkusz sosem volt olcsó mulatság, de az utóbbi években még inkább elszabadultak a költségek. Hogyan alakult az idei öt legjobb istálló költségvetése?

részletek

Williams: Semennyi pénz nem segített az autón

Az egykor élmenő F1-es csapat vezetője szerint idén nem volt az a pénz, ami előre vitte volna a Williamset, az autó problémáit még egy háromszoros költségvetéssel sem oldották volna meg.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Sok szempontból meg lehet vizsgálni, hogy egy előzés mennyire volt látványos vagy merész, mi pedig pontosan ezt tettük mai szavazásunkban, ami igencsak tarka top3-as listákat szült szerkesztőségünkben.

részletek

Ecclestone: Vettel az áldozat, nem a bűnbak a Ferrarinál!

Sokan találgatnak, vajon mi okozhatta a jó kezdés után Sebastian Vettel látványos visszaesését. Sokan a négyszeres világbajnok német nyakába varrják a bukást, Ecclestone nincs köztük.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Rég vártuk már olyan izgatottan ennek a szavazásnak az eredményét, mint idén, hiszen ezúttal tényleg bőven kaptunk emlékezetes futamokat, amelyek közül válogatni lehetett, így aztán senki se kegyelempontokat osztogatott.

részletek

Stroll: Nem fair a két szezon összehasonlítása

Második évadát zárta a Formula-1-ben a fiatal kanadai Lance Stroll. Látszólag jelentősen visszaesett a teljesítménye, ám ez nagyrészt a borzalmasan félretervezett Williamsnek volt köszönhető.

részletek

Ricciardo: A Verstappennel szembeni hátrány nem valós

Daniel Ricciardo úgy véli, a kvalifikációs eredmények, valamint a pontverseny nem a valós képet mutatja csapattársához, Max Verstappenhez képest a 2018-as szezonban. Jó kezdés után erős visszaesés.

részletek