DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

2016

SZAVAZZ! Ki hogy teljesített idén az F1-ben!

Mi magunk is megszavaztuk, ki volt a 2016-os szezon legjobb F1-es pilótája, de roppant kíváncsiak vagyunk arra, hogy láttátok ti a versenyzők idei teljesítményét. Mondj véleményt, szerinted ki hogy produkált idén?

részletek

Izgalmasabb lett idén a MotoGP?

A rekordot jelentő kilenc futamgyőztest hozó 2016-os szezon után aligha lehet okunk a panaszra, mégis van egy mutató, amely alapján úgy tűnik, idén simábban alakultak a futamok, mint egy éve.

részletek

Erről beszélt az IndyCar világa 2016-ban

Az Egyesült Államok első számú open wheel-sorozata emlékezetes szezont hagyott maga mögött idén új bajnokkal, meglepő Indy 500-győztessel, egy hatalmas balesettel, és számtalan érdekes sztorival.

részletek

Verstappen elárulta, mire a legbüszkébb idén

Második F1-es szezonjában is rendkívül meggyőzően teljesített a még mindig csak 19 éves holland, ám a Red Bull versenyzője szerint korántsem volt könnyű dolga a mögöttünk hagyott évad során.

részletek

A bajnok turnéja - hol járt Rosberg az elmúlt három hétben?

Nem túlzás kijelenteni, hogy amióta megnyerte a vb-címet, a német F1-es pilóta meg sem áll: országról országra, városról városra turnézik a trófeával - de merre is pontosan?

részletek

A Renault boldog, hogy vége az idei évnek

A francia F1-es csapat megerőltető szezonon van túl, hiszen mindössze három alkalommal értek célba a pontszerzők között, az alakulat pálya széli műveletekért felelős igazgatója azonban pozitívumot is tapasztalt.

részletek

Hamilton úgy érezte, nem tisztelik a főnökei

Lewis Hamilton összetűzésbe került az F1-es szezonzárón, és azt követően feletteseivel, amiért úgy látszott, hogy direkt tartotta fel Nico Rosberget Abu Dhabiban.

részletek

Számszerűsítve: A szezon sok-sok számban

A legrövidebb verseny egy és negyed, a leghosszabb három órás volt, Verstappen előzött a legtöbbet, a legnagyobb csúcssebességet pedig Williamsszel érték el. A számszerűsíthető statisztikai érdekességeket a Formula1.com alapján gyűjtöttük össze.

részletek

Grosjean szerint sokat javulhat a Haas jövőre

Romain Grosjean, a Haas F1-es pilótája hisz abban, hogy 2017-ben még előrébb léphet az amerikai kiscsapat. Az idén is meglepetést okozó alakulat hibáiról mesélt a francia pilóta.

részletek

Kvjat átvinné az önbizalmát 2017-re is

Danyiil Kvjat mesélt arról, honnantól kezdve érezte magát ismét jól a 2016-os szezonban, miután a Red Bull visszaküldte egykori csapatához, a Toro Rossóhoz, hogy megszerezhesse Verstappent.

részletek

„Max győzelme hatalmas lökést adott nekünk”

Daniel Ricciardo fejtette ki véleményét csapattársa, Max Verstappen első győzelméről, és azt is elmondta, hogy nemcsak a Red Bullt, hanem őt is befolyásolta a spanyolországi siker.

részletek

A Haas végig hű maradt üzleti modelljéhez

A Haas korábbi újoncoktól eltérő módon vágott bele az F1-es kalandba idén, kilenc hónappal később pedig elmondhatják magukról, hogy nagyjából minden a terveik szerint alakult.

részletek