DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Coulthard a Netflix mellé állt: Unalmasak vagytok!

Az egykor Formula-1-es pilóta, David Coulthard védelmébe vette a Netflix sorozatát, amely olykor valóban kiszínezi egy kicsit a valóságot.

Korábban Lando Norris és Max Verstappen os éles kritikát fogalmazott meg a Drive To Survive sorozatot illetően, amely olykor mesterkélten és túldramatizálva adja elő a valóságban megtörtént eseményeket. A vita a kétszeres világbajnok és a Netflix között odáig fajult, hogy a holland nem is volt hajlandó részt venni a sorozatban egy éven keresztül.

Most David Coulthard, aki ma már – többek között – riporterként dolgozik a paddockban, védelmébe vette a sorozatot, majd durván be is szólt néhány versenyzőnek.



„A szurkolók egy új hulláma szerette meg a Formula-1-et. Határozottan állíthatom, hogy ma sokkal több fiatal fiú és lány nézi a száguldó cirkuszt, mint az előző években” – ebben pedig nagy szerepe van a Netflix sorozatának Coulthard szerint.

„Fontos szempont a sorozatot illetően, hogy nem kell az első évaddal kezdeni, mert ha valaki csak az újat fogja látni először, az is pontosan át fogja érezni, hogy miről is szól ez a világ. Nem megírt dolgokat adnak vissza nekünk, hanem a valóságot – egy kicsit megszerkesztve. Több pilóta is kifakadt már emiatt, de az igazság az, hogy ha nem így adnák el a történteket, akkor nem is volna ennyire népszerű a sorozat és ezzel együtt a versenyzők sem, akiknek bepillantást enged az életébe, közelebb kerülhetünk hozzájuk és szimpatizálhatunk velük. Mert valljuk be az igazat, a legtöbbjük meglehetősen unalmas figura!” - szúrt oda a skót.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: