DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Producer lesz Hamilton Brad Pitt F1-es filmjében

Megszerezte egy Formula-1-es alkotás jogait az Apple Studios, a szuperprodukció 140 millió dollárból készül. Lewis Hamilton neve is szerepel a stáblistán, a producerek egyikeként.

Az első hírek januárban érkeztek arról, hogy Formula-1-es témájú mozifilmet készít az Apple Studios Brad Pitt főszereplésével, Joseph Kosinski rendezésében és Lewis Hamilton nem pontosított szerepvállalásával. A filmstúdió most megerősítette, megvásárolták a produkció jogait, valamint a legfontosabb alkotókat is felsorolták.



A forgatókönyvíró Ehren Kruger – ő és Joseph Kosinski volt a Top Gun: Maverick írója és rendezője is –, a producerek pedig Jerry Bruckheimer, Chad Oman, a Plan B Entertainment (Brad Pitt cége), továbbá Lewis Hamilton lesznek.

A filmvilággal régóta flörtölő Hamilton korábban már volt executive producer egy filmben, a 2018-as The Game Changers alkotásban, amely egy UFC-harcos vegán életmódváltását mutatja be. Azt nem tudni, az egyelőre cím nélküli F1-es produkcióban a hétszeres világbajnok feltűnik-e kameószerepben, mint a 2016-os Zoolander 2-ben.

A hírek szerint a film 140 millió dolláros büdzsével készül. A sztori szerint az 58 éves Brad Pitt egy idős autóversenyzőt alakít, aki visszatér a versenyzéshez, hogy újonc csapattársát segítse.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: