DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Mit csinált „eltűnése” során Hamilton?

Közel két hónapig semmit nem posztolt a hétszeres F1-es világbajnok, most néhány fotón mutatta meg, mivel foglalatoskodott ez idő alatt – miközben már a Mercedes gyárába is újra ellátogatott.

A drámai-vitás Abu Dhabi Nagydíj után, amelyen Lewis Hamilton az utolsó körben bukta el a nyolcadik vb-címét, a brit pilóta csaknem két hónapig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Néhány nappal ezelőtt aztán megtörte a csendet a közösségi médiában egy a visszatérést bejelentő poszttal.

Azóta már azt is láthattuk az Instagram-sztorijában, ahogy edz, most pedig egy bejegyzést szentelt annak, hogy megmutassa, mit is csinált, amíg saját szavaival élve „távol volt”. A lapozható posztban szereplő fotók közül egy a lovaggá ütésekor készült, a többin pedig elsősorban az látható, ahogy Hamilton a családjával töltötte el az időt:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés

 

Ennél is fontosabb alighanem, hogy a hétszeres Formula-1-es világbajnok nem csak a közösségi médiába tért vissza. A Mercedes szóvivője ugyanis a RacingNews365.com szakoldalnak megerősítette: Hamilton a Mercedes gyárát is meglátogatta.

Az említett forrás konkrétan úgy fogalmazott a portálnak, hogy a brit pilóta hétfőn és kedden járt a brackley-i gyárban a 2022-es F1-es szezonra való felkészülés jegyében – ezzel pedig alighanem véglegesen véget érhetnek a Hamilton esetleges visszavonulásáról szóló találgatások.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: