DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

A fogadás az fogadás: megkapta tetoválását Abiteboul

Bő egy évet kellett rá várni, de végre elkészült a Renault egykori F1-es csapatfőnökének tetoválása, amelyet Daniel Ricciardo tavalyi dobogós helyezése okán kellett magára varratnia.

Daniel Ricciardo még a 2020-as szezon előtt kötött fogadást akkori főnökével, a Renault Formula-1-es csapatát vezető Cyril Abiteboullal, hogy amennyiben fog szerezni dobogós helyezést az idény során az ausztrál, akkor a szakembernek egy tetoválást kell magára varratnia. Nos, Ricciardo a Nürburgringen harmadik lett, majd Imolában megismételte ezt a teljesítményt, szóval ő nyerte a fogadást, így Abiteboul elkezdhetett lélekben felkészülni a nagy pillanatra.

Sokáig úgy tűnt azonban, hogy ez sosem fog elérkezni: már több mint egy éve rendezték az ominózus futamokat, Ricciardo azóta a McLaren színeiben versenyez – és nyert egy futamot –, míg Abiteboul eltűnt a Renault éléről. Néhány napja viszont a pilóta a közösségi oldalain jelezte, hogy eljött a várva várt pillanat, készül egykori csapatfőnökének tetoválása, szerdán pedig az ígéreteknek megfelelően fel is került a videó minderről.

Abiteboul végül a vádlijára kapott egy fél Renault-logóra emlékeztető motívumot, amelyben természetesen egy méhészborz is feltűnt, utalva korábbi pilótája becenevére. Az egykori csapatfőnök azért igyekezett a méreten és az árnyalatokon alkudozni, de végül nem is tűnt annyira elégedetlennek a végtermékkel, sőt a fájdalmakat is viszonylag jól bírta. Bónuszként pedig azt is megnézhetjük, milyen az, amikor maga Ricciardo próbál meg egy tetoválást készíteni:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: