DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

„Michaellel töltöm az időmet, de...”

Jean Todt ejtett pár szót Michael Schumacherről, de szerinte azt csak remélhetjük, hogy valaha javulni fog a hétszeres F1-es világbajnok állapota.

Utoljára október 18-án látogatta meg a nyolc évvel ezelőtti síbalesete óta a világ elől elzártan élő Michael Schumachert. A hétszeres Formula-1-es világbajnokot csak nagyon kevesen láthatják, a család egy minimálisra szabott belső kört enged be ebbe az élettérbe és az sem változott, hogy Schumacher konkrét állapotáról senki nem mondhat egy szót sem a nyilvánosság számára.

00112020_895



"Megértem, hogy a családja és a barátai miért próbálják megvédeni: békén kellene őt hagynunk. Michael harcol és küzd, de csak remélhetjük, hogy javulni fog az állapota" - mondta a Mexikói Nagydíj hétvégéjén Todt a Daily Mailnek adott interjújában.

"Örülök, hogy fia, Mick ott van a Formula-1-ben, jól is teljesít. Lehetne egy kicsit jobb autója, de tetszik, hogy megvan benne a szenvedély. Örülök annak is, hogy Gina-Maria (Schumacher lánya) is megtalálta a maga szenvedélyét a lovakkal. Hogy sokáig szoktam-e ott lenni Michaeléknél? Nos igen, elég sokáig. Ha Corinna is ott van, együtt vacsorázunk. Ha nem, akkor Michaellel töltöm az időmet, de..."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: