Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 29. hétfő
Bulvár

„Michaellel töltöm az időmet, de...”

Jean Todt ejtett pár szót Michael Schumacherről, de szerinte azt csak remélhetjük, hogy valaha javulni fog a hétszeres F1-es világbajnok állapota.

Utoljára október 18-án látogatta meg a nyolc évvel ezelőtti síbalesete óta a világ elől elzártan élő Michael Schumachert. A hétszeres Formula-1-es világbajnokot csak nagyon kevesen láthatják, a család egy minimálisra szabott belső kört enged be ebbe az élettérbe és az sem változott, hogy Schumacher konkrét állapotáról senki nem mondhat egy szót sem a nyilvánosság számára.

00112020_895"Megértem, hogy a családja és a barátai miért próbálják megvédeni: békén kellene őt hagynunk. Michael harcol és küzd, de csak remélhetjük, hogy javulni fog az állapota" - mondta a Mexikói Nagydíj hétvégéjén Todt a Daily Mailnek adott interjújában.

"Örülök, hogy fia, Mick ott van a Formula-1-ben, jól is teljesít. Lehetne egy kicsit jobb autója, de tetszik, hogy megvan benne a szenvedély. Örülök annak is, hogy Gina-Maria (Schumacher lánya) is megtalálta a maga szenvedélyét a lovakkal. Hogy sokáig szoktam-e ott lenni Michaeléknél? Nos igen, elég sokáig. Ha Corinna is ott van, együtt vacsorázunk. Ha nem, akkor Michaellel töltöm az időmet, de..."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?