DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Nem mondhatók olcsónak Hamilton ruhái

A Mercedes világbajnoka nagy rajongója a divatnak, az utóbbi időben pedig egyre feltűnőbb szettekben jelenik meg a paddock területén. Most az is kiderült, mennyit érnek a legújabb darabok.

Azt egyáltalában nem állíthatjuk, hogy mostanában nehéz kiszúrni Hamiltont, a brit pilóta ugyanis jelentősen tesz arról, hogy kitűnjön a többiek közül a ruházatának köszönhetően. Ez főként a Red Bull Ringen rendezett két versenyhétvégére volt igaz, de már korábban is voltak hasonló megjelenései a címvédőnek.

Az Osztrák Nagydíj szombati napján derült ki, hogy újabb két évvel hosszabbította meg szerződését a Mercedes istállójával, ugyanezen a napon pedig egy igazán nyárias öltözéket láthattunk rajta, amikor megérkezett a helyszínre. A 36 éves versenyző egy Casablanca Surf Club inget, valamint egy ehhez stílusban tökéletesen passzoló rövid nadrágot viselt. Az ára nem kevés, a DailyMail beszámolója szerint, az ing 585, a nadrág pedig 525 angol fontba kerül, ami azt jelenti, hogy az egész szett értéke egyben több mint 400 ezer forint.

 



Szintén ugyanazon a hétvégén viselt egy még az előbbinél is drágább felsőt, a Burberry 890 fontot, vagyis durván 360 ezer forintot érő ruhadarabja a Sea Maiden fantázia névre hallgató dizájnnal lett ellátva, amihez egy sárga nadrágot és egy fekete cipőt vett fel. Hogy utóbbiak mekkora értékkel rendelkeztek arról nincs pontos információ, viszont a póló árát tekintve valószínűleg ezek sem az olcsóbb kategóriába sorolandóak.

Bár igazán nagy összegekről volt szó eddig is, a Stájer Nagydíj hétvégéjén még ennél is drágább ruhát lehetett látni Hamiltonon. A szombati napon egy horgolt fekete ingben és nadrágban jelent meg, amelyet virágok díszítettek. Mindezt a Valentino készítette az ára pedig együtt 4900 font, ami majdnem két millió forintnak felel meg.

Szintén érdekes jelenség volt az 521 fontot érő Heron Preston márkájú lila ing és a színben hozzá tökéletesen illő rövidnadrág, melyhez új frizura is társult. A cipőről itt sem szabad megfeledkezni, hiszen ez is egy elismert nagy márka, a Dior terméke, melyhez fehér zoknit viselt, szintén a Stájer hétvége alkalmával.

Az összeállítást persze még sokáig lehetne folytatni a színes öltözékekből és ez valószínűleg a jővőben sem lesz másképp, tekintve, hogy hosszú a szezon. Kíváncsian várjuk, hogy a továbbiakban mivel készül még a hétszeres világbajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: