DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Todt még mindig havi kétszer látogatja Schumachert

Egykori ferraris főnöke ismét beszélt a hétszeres világbajnokról: ugyan az állapota ezúttal nem került szóba, de azt elárulta az FIA-elnök, hogy továbbra is rendszeres vendég a német családjánál.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléssel járó síbalesetet, az azóta eltelt közel hét és fél évben pedig csak elvétve hallhattunk hivatalos információkat a német legenda állapotáról azon túl, hogy „hosszú út áll előtte” a felépülést illetően.

Egykori ferraris főnöke, Jean Todt azon kevesek közé tartozik, aki tartja a kapcsolatot a hétszeres világbajnokkal és családjával, így tőle kaphattunk már néhány információmorzsát. Így például korábban az is kiderült, hogy szokott F1-es futamokat is nézni Schumacheréknél.

todt-schumacher-dppi



Az FIA elnöke most a Corriere della Serának adott interjúban ejtett szót ismét Schumacherről, s bár az állapotáról ezúttal nem árult el semmilyen részletet, azt elmondta, hogy még mindig rendszeres vendég a családnál:

„Havonta legalább kétszer meglátogatom Michaelt. Nem hagyom őt egyedül. Sem őt, sem Corinnát, sem a teljes családot: olyan sok élmény köt össze minket. A közösen átélt élményeink szépsége része az életünknek, és ez így is marad” – fogalmazott Todt.

Schumacherrel kapcsolatban egyébként legutóbb olyan sajtóhírek láttak napvilágot, miszerint a felesége, Corinna eladja a Genfi-tó melletti villájukat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: