DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Eladó Schumacherék svájci birtoka

Német lapértesülések szerint nagyságrendileg 20 milliárd forintért kínálja eladásra a Schumacher család a Genfi-tó mellett felhúzott villáját, hogy ebből fedezhessék a hétszeres világbajnok kezeléseit.

Michael Schumacher több mint hét éve, 2013 decemberének végén szenvedett súlyos síbalesetet, amely óta csak elvétve juthatunk hivatalos információhoz a német legenda állapotáról. Az szinte biztosra vehető, hogy folyamatos kezelésre van szüksége a hétszeres Formula-1-es világbajnok – pletykák arról is szóltak, hogy konkrétan őssejtterápiával is kezelték –, ami nyilvánvalóan komoly pénzekbe kerül Schumacher családjának.

schumacher-dppi_1



A The Mirror szerint ez játszhat szerepet abban, amiről a német Bunte magazin számolt be a napokban, miszerint a család eladná a svájci Glandban, a Genfi-tó partján felhúzott, a jelentések szerint 20 ezer négyzetméteres villáját és a hozzá tartozó hatalmas birtokot. Korábbi értesülések szerint Schumacher egy ideje már nem itt, hanem Mallorcán él.

A Bunte úgy tudja, hogy az exversenyző felesége, Corinna 58,7 millió eurós áron kínálja eladásra az említett birtokot, ami nagyságrendileg 20 milliárd forintnak felel meg. A The Mirror szerint nagyjából 56 ezer euróba kerülhet hetente Schumacher kezelése, emiatt pedig a család már egy 35 millió eurós privát repülőgépet is eladott.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: