DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Elkészült a Schumacher-film, de…

A hétszeres F1-es világbajnok életéről készült dokumentumfilm tulajdonképpen készen van annak rendezője szerint, viszont a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor fogják bemutatni.

Már néhány éve tudjuk, hogy készül egy dokumentumfilm Michael Schumacher életéről, amelyben a hírek szerint eddig nem látott felvételek és a családjával készült interjúk is láthatók lesznek – igaz, azt rendre hangsúlyozták, hogy a német exversenyző síbalesete utáni jelenlegi állapotáról az alkotásban sem tudhatunk meg bővebb részleteket.

schumacher-film-dppi-2



A „Schumacher” címre hallgató mű készítését és bemutatóját már 2019-ben is csúsztatták, most viszont Vanessa Noecker a német Expressnek nyilatkozva elárulta, hogy a film tulajdonképpen elkészült – azaz a család is áldását adta rá –, viszont még nem tudják, mikor fogják bemutatni a koronavírus-járvány miatt a mozikkal kapcsolatban meghozott korlátozások miatt.

A hétszeres Formula-1-es világbajnok egykori menedzsere, Sabine Kehm, aki természetesen a film gyártásában is érintett volt, az alkotás kapcsán elmondta: „a dokumentumfilm célja képet adni Michael elképesztő karrierjéről, de egyúttal egy összetett ember számos arcáról is”, azaz egyszerre láthatjuk majd az „F1-es fenegyereket, az ambiciózus sportembert és a szerető családapát”.

Addig is, amíg a Schumacher-filmet bemutatják, a Netflix gondoskodhat az F1-es filmélményeinkről: nemrég derült ki, hogy egy fikciós gengszterfilmet fognak készíteni, de várhatóan a következő hetekben-hónapokban elkészül a Drive to Survive harmadik évada is, amely a 2020-as szezont dolgozza fel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: