DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Botrány egy feketére festett férfi miatt: „Rúgja ki Sainzot a Ferrari”

Carlos Sainz fejét követeli a net népe, miután egy feketére festett fehér férfival reklámozza magát gokartpályájuk. A pálya édesapjáé, de a „jól értesült” nethuszárokat ez nem nagyon zavarta meg.

Azok a rajongók, akik a téli szünetben jogi aktivistává lépnek elő, 2021-ben sem lapulnak. A Carlos Sainz Karting megosztott egy videót, melyen egy feketére maszkírozott fehér férfi is látható, ezzel reklámozva magukat.

A videó egyébként a három királyt ábrázolja, az alábbi képen látható felirat is erről tanúskodik: „Már itt van a három király!” Az F1-rajongók táborát megosztotta ez az egész, sokan egyből azt kezdték követelni, hogy Sainzot azonnali hatállyal rúgja ki a Ferrari. Mindezzel csak egy probléma volt…



Méghozzá az, hogy a gokartpálya nem a Ferrarihoz szerződő ifjabb Carlos Sainz tulajdonában áll, hanem kétszeres ralivilágbajnok édesapjáéban… Sokakat ez láthatóan nem zavart meg, s azóta is zajlanak az események a közösségi oldalakon.

Volt, aki azt írta, hogy reméli, Hamilton nyolcszor lekörözi futamonként Sainzot, volt aki beleszállt az idősebb és a fiatalabb Sainzba is, sokan a kirúgását követelik, míg mások azt írták, nyilvános bocsánatkéréssel tartoznak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: