DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Ennyit mond Ralf Schumacher Michaelről

Sűrűn nyilatkozik az utóbbi időszakban a borászkodásba kezdő Schumacher-testvér. Várható volt, hogy egy interjúban előbb-utóbb rákérdeznek bátyja, Michael állapotára.

Az utóbbi hetekben gyakran hallhattuk megszólalni a hatszoros Formula-1-es futamgyőztes Ralf Schumachert, aki gokartcsapata, a KSM helyett új vállalkozására, a borászatra helyezte a hangsúlyt. Elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb szóba kerüljön bátyja, a 2013 végén súlyos fejsérülést szenvedett Michael Schumacher is. Ralf ennyit mond a hétszeres világbajnok egészségi állapotáról:

„A családdal megállapodtunk abban, hogy erről a tárgyról nem mondunk semmit” – szögezte le a német Expressnek Ralf Schumacher, visszhangozva Corinna Schumacher és a menedzser, Sabine Kehm álláspontját.



Annál többet lehet kiszedni Ralfból fiáról, a 18 éves David Schumacherről, aki a Formula-3-as lépcsőfokon debütál 2020-ban, virtuálisan azonban kétszer is versenyzett a Formula-1 e-szériájában, az interlagosi és barcelonai futamokon. A német tévé hangzatosan úgy harangozta be az eseményeket, mint a Schumacher név visszatérését az F1-be.

„Újra Schumacher a Formula-1-ben: jól hangzott és mindannyian nevettünk rajta egyet, de az igazat megvallva kicsit erős volt a kedves kollégáktól az RTL-nél. Ezek a versenyek szórakoztatóak, a fiúknak pedig nincsen könnyű dolguk, de mégiscsak egy játék” – mondta a 44 éves Schumacher-testvér.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: