DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Hamilton összetörhette Rossi motorját

A két motorsportlegenda, Valentino Rossi és Lewis Hamilton egy promóciós esemény alkalmából cseréltek járművet, azonban olasz források szerint a brit eleshetett a Yamahával.

Az F1 hatszoros és a motorversenyzés kilencszeres világbajnokai, Lewis Hamilton és Valentino Rossi egy közös szponzor, a Monster energiaital szervezésében cseréltek gépet, melyre Valenciában került sor a héten.

A La Repubblica szerint nyolc órán át tartott a rendezvény, noha a sajtó ki volt tiltva az eseményről, így hivatalos információ egyelőre még nem látott napvilágot. Állítólag hamarosan fotókat és videót is fognak közölni az esetről.



Az olasz forrás továbbá azt is tudni véli, hogy az esemény nagyon jól ment, és Rossi, valamint Hamilton is úgy örültek az egésznek, mint két kisgyerek.

Ugyanakkor egy másik olasz lap, a Corriere della Sera szerint már nem ment ennyire zökkenőmentesen a történet, Lewis Hamilton ugyanis összetörte Valentino Rossi Yamaháját a pályán, azonban nem lett komolyabb baja a motornak és Lewis Hamiltonnak sem.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: